Home Nieuws Gadgets & Electronica JBL® LIVE 300TWS: Stijlvol, lekker geluid en eenvoudig te bedienen!

JBL® LIVE 300TWS: Stijlvol, lekker geluid en eenvoudig te bedienen!

Voel je vrij met de JBL LIVE 300 TWS, de nieuwe must-have voor iedereen. Met de volledig draadloze oordopjes kan je vrij bewegen zonder verstrikt te raken in de snoertjes. En dankzij de mooie vormgeving zie je er ook nog stijlvol uit als je aan het videobellen bent met je vrienden.

Uit onderzoek blijkt dat 91%* van de jongeren oordopjes gebruikt om naar muziek te luisteren met een gemiddelde luisterduur van meer dan 3 uur per dag*. Geluidskwaliteit is dus essentieel om maximaal te genieten. De JBL LIVE 300TWS, uitgerust met krachtige drivers en JBL Signature Sound, zorgt voor een krachtige bas. Urenlang muziek uit je afspeellijst pompen is geen enkel probleem meer.

Één van de belangrijkste kenmerken van volledig draadloze oordopjes voor muziekfans is de levensduur van de batterij*. Met 20 uur gecombineerd afspelen staat de JBL LIVE 300TWS de hele dag voor je klaar. Ook voor al je vragen en commando’s, Google Assistent en Amazon Alexa liggen namelijk binnen handbereik. Swipe gewoon over de oordopjes voor activatie en je beste vrienden zijn binnen no-time gebeld.

Met de JBL LIVE 300TWS Ambient Aware-functie switch je gemakkelijk van volledige afsluiting en opgaan in de muziek naar complete bewustheid van de omgeving. Met TalkThru kan met één druk op de knop muziek worden gedempt en stemmen worden versterkt. Fijn formaat, krachtig geluid – de JBL LIVE 300 TWS is nu verkrijgbaar bij de grote retailers en via jbl.nl voor €149,-.

* Gebaseerd op onderzoek dat JBL in 2020 heeft uitgevoerd onder 2277 mensen in de leeftijdsgroep van 14-35 jaar in Europa