Home Nieuws Gadgets & Electronica JBL Flip 6: een ongeëvenaarde sound voor ieder avontuur

JBL Flip 6: een ongeëvenaarde sound voor ieder avontuur

De nieuwste JBL draadloze speaker heeft een krachtig geluid, waar je ook bent

Hoe blaas je een legende nieuw leven in? De JBL Flip 6 is innovatief van binnen en van buiten, maar blijft trouw aan zijn legendarische voorgangers. Een nieuw logo, premium materialen en verfrissende kleurenpaletten leggen de basis voor een gloednieuwe audio ervaring. De JBL Flip 6 staat garant voor een verbeterde JBL Pro Sound en nog meer stijl dan je tot nu toe gewend was!

Als perfecte metgezel voor jouw favoriete muziek onderweg, staat de JBL Flip 6 voor connectiviteit en uithoudingsvermogen. Met de PartyBoost-functie bouw je samen met je vrienden aan een nog krachtiger geluid en altijd zonder zorgen – de speaker is dankzij IP67 water- en stofdicht. En met 12 uur speeltijd gaat de JBL Flip 6 van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat mee. 

It’s all in the details
De JBL Flip 6 beschikt over een nieuwe audioconfiguratie met dubbele passieve radiatoren, krachtige racetrack-vormige woofer en een aparte tweeter. Hierdoor levert de speaker muziek tot in verbluffende details, van diepe bas tot de hoogste tonen. 

“We zijn trots om de nieuwste draadloze JBL Flip speaker te kunnen introduceren. Met het nieuwe JBL-logo deisgn valt de speaker op. Daarbij is de speaker nog krachtiger dan zijn voorgangers, doordat het is voorzien van de nieuwste JBL sound technologie.” zegt Dave Rogers, President van de HARMAN Lifestyle Division

Kenmerken:

  • Dubbele passieve radiatoren voor een diepe bas
  • Krachtige racetrack-vormige woofer
  • Een aparte tweeter voor een hoge frequentie-uitbreiding
  • Compatible met PartyBoost 
  • 12 uur speeltijd
  • Bluetooth 5.1 
  • IP67 volledig water- en stofdicht

Weet jij al voor welke kleur je gaat? Je kunt kiezen uit de kleuren Dusty Pink, Grey Stone, River Teal, Fiesta Red, Ocean Blue, Midnight Black, Steel White, Forest Green en Squad. De JBL Flip 6 is vanaf november 2021 beschikbaar via JBL.nl voor €139,00.

Bron en foto © Harman JBL

Vorig artikelJennie Lena sings Michael Jackson. Nieuw album en nieuwe tour
Volgend artikelVTM volgt de weg van de Rode Duivels naar Qatar op de voet
Ik ben de eigenaar van Planetzone