Home Nieuws Gadgets & Electronica JBL CLUB hoofdtelefoon serie: pro-geluid ontworpen voor dagelijks gebruik

JBL CLUB hoofdtelefoon serie: pro-geluid ontworpen voor dagelijks gebruik

Vandaag lanceert JBL zijn premium hoofdtelefoon serie, JBL CLUB. Uitgerust met professionele geluidstechnologie, gebruiksvriendelijke functies en high-end design voor alledaags gebruik, of het nu thuis, op het werk of op reis is.


De ster van de serie, de JBL CLUB ONE, zit vol met geavanceerde audiotechnologie als grafeen drivers en True Adaptive Noise Cancellation (ANC) – de perfecte combinatie van muzikaliteit en de beste noise canceling van JBL tot nu toe.


De JBL ClUB ONE brengt luisteraars dichter naar het podium met de legendarische JBL Pro Sound die wordt geleverd via de 40 mm speciaal ontworpen oranje grafeen drivers. Grafeen, een lichtgewicht, sterk geleidend en stijf materiaal zorgt voor een nauwkeurigere afstemming, wat resulteert in een beter geluid. De geavanceerde drivers reproduceren veel strakkere en nauwkeurigere hoge frequenties, terwijl ze niet teleurstellen in de typische JBL low-end prestaties.

Met de True Adaptive Noise Cancellation technologie wordt het omgevingsgeluid 50.000 keer per seconde gecontroleerd en aangepast aan het perfecte geluidsniveau voor de omgeving van de gebruiker. De technologie compenseert ook verlies van geluid veroorzaakt door factoren, zoals een bril, haar- of hoofdbeweging. JBL CLUB ONE biedt de meest meeslepende geluidservaring in elke omgeving.
De JBL CLUB 950NC met over-ear fit en active noise canceling en de compactere on-ear JBL CLUB 700BT maken de serie compleet. Een opvallend kenmerk van de hele serie is het eersteklas ontwerp en materiaalkeuze. Bijzondere blikvangers zijn de lederen hoofdbanden, de echte metalen scharnieren, de magnetisch vervangbare oorkussens, het compact opvouwbare ontwerp en de beste accessoires.