Home Nieuws Gadgets & Electronica Jabra breidt de Evolve2-serie uit met mobiele, comfortabele headsets voor flexibel hybride...

Jabra breidt de Evolve2-serie uit met mobiele, comfortabele headsets voor flexibel hybride werken

© Jabra

Jabra, leider in persoonlijke geluids- en kantooroplossingen, breidt de Evolve-serie uit met drie nieuwe Evolve2-headsets. De vooruitstrevende Jabra Evolve2 65 Flex, Jabra Evolve2 55 en Jabra Evolve2 50 zijn ontworpen om flexibel hybride werken nog makkelijker te maken.

Uit eerder onderzoek van Jabra** blijkt dat 80 procent van alle vergaderingen wereldwijd volledig virtueel of hybride zijn. Mensen die veel op afstand werken, met name Gen Z, beschouwen hun laptop, headset en internetverbinding als hun ‘kantoor’. De nieuwe Evolve2-headsets voorzien gebruikers van de meest essentiële en professionele functies om goed te kunnen focussen en om gesprekken en vergaderingen op elke locatie bij te wonen. De headsets bieden gebruikers het beste geluid voor professioneel gebruik en voor het luisteren van muziek. Van headset wisselen tijdens de pauze of na het werk is dus verleden tijd.

Jabra Evolve2 65 Flex: de meest mobiele, inklapbare headset* met een uniek fold-and-go ontwerp
De Jabra Evolve2 65 Flex biedt optimale flexibiliteit door het unieke ontwerp met een inklapbare, scharnierende hoofdband en kleinere oorschelpen. De headset wordt geleverd met een zacht, duurzaam etui zodat hij in elke tas mee kan en niet beschadigd raakt. Dankzij de krachtige chipset, het geavanceerde digitale algoritme en de beamforming Jabra ClearVoice-microfoons voor open kantooromgevingen, zijn gebruikers zelfs op locaties met veel lawaai goed verstaanbaar. De chipset, noise cancellation-technologie en oorkussens van memory foam zorgen voor ongeëvenaarde Hybride Active Noise Cancellation (ANC).*

Als mensen de headset gebruiken voor hybride werken en entertainment, dragen ze hem waarschijnlijk uren per dag. De Evolve2 65 Flex is voorzien van de Jabra Air Comfort-technologie en flexibele oorkussens die meebewegen met de gebruiker. De headset blijft zelfs na urenlang gebruik comfortabel om te dragen. De inklapbare hoofdband bevat zacht schuim voor een dempend effect.

De Evolve2 65 Flex is ook uitgerust met een 360° busylight, een lampje dat gaat branden als de gebruiker in gesprek is en niet gestoord wil worden, en een korte wegneembare microfoonarm. Daarnaast zijn de headsets gecertificeerd voor alle toonaangevende virtuele vergaderplatforms als Microsoft Teams, Google Meet en Zoom. De headset kan gerust de hele dag gebruikt worden voor werk en muziek, want deze belooft tot 32 uur muziek en tot 20 uur gesprekstijd (met ANC/busylight uitgeschakeld).

Jabra Evolve2 55 en Evolve2 50: on-ear headsets met innovatieve comfort technologie
De toename van flexibel werken brengt ook meer kansen op afleiding met zich mee. Daarom heeft Jabra de nieuwe, draadloze Evolve2 55 headset en de nieuwe, bedrade Evolve2 50 headset uitgerust met krachtige ANC. Ook zijn ze voorzien van een akoestisch ontwerp, 28mm luidsprekers, een speciaal ontworpen chipset die spraak onderscheidend werkt én twee hoogwaardige noise cancelling microfoons.

Beide producten zijn gecertificeerd voor alle toonaangevende virtuele vergaderplatforms, zoals Microsoft Teams, Google Meet en Zoom, en bieden een comfortabele pasvorm dankzij de Jabra Air Comfort-technologie.

Holger Reisinger, Senior Vice President voor Enterprise Solutions bij Jabra: “De huidige generatie hybride werknemers zoekt comfortabele, flexibele en gebruiksvriendelijke apparaten voor zowel werk als muziek. Ondertussen evolueren headsets van een accessoire tot een noodzakelijk product voor de werkplek. Daarom streven wij ernaar om hoogwaardige, middensegment headsets te ontwikkelen die voldoen aan de behoeftes van bedrijven en de eindgebruikers. De nieuwe inklapbare headset stelt iedereen in staat om gefocust te luisteren, kraakheldere gesprekken te voeren en op elke locatie te werken.”

Belangrijkste kenmerken en specificaties van de drie Evolve2-producten:

 • Maximaal comfort met Jabra Air Comfort-technologie
 • Jabra ClearVoice-microfoonsystemen die voldoen aan de standaarden voor hoogwaardige microfoons in een open kantoor
 • Geïntegreerd 360° busylight
 • 28mm luidsprekers leveren hoogwaardig geluid voor muziek
 • Gecertificeerd voor toonaangevende virtuele vergaderplatforms (UC- en Microsoft Teams-gecertificeerde varianten beschikbaar)
 • Tot 30m draadloos bereik (alleen Evolve2 65 Flex en Evolve2 55)
 • Personalisatie met Jabra Sound+, Jabra MySound en spraakassistenten (alleen Evolve2 65 Flex en Evolve2 55)
 • Verbind met twee apparaten tegelijkertijd met dual connectivity (alleen Evolve2 65 Flex & Evolve2 55) of maak verbinding met een ander apparaat via Bluetooth wanneer de headset is aangesloten met de kabel (Evolve2 50)
 • Microfoonarm dempt en beantwoordt gesprekken
 • Beschikbaar in stereo en mono (alleen Evolve2 55 en Evolve2 50) – Evolve2 65 Flex beschikbaar in stereo
 • UC- en Microsoft Teams-varianten verkrijgbaar
 • Optionele oplaadstandaard verkrijgbaar (alleen Evolve2 65 Flex en Evolve2 55).

Belangrijkste kenmerken van alleen de Evolve2 65 Flex:

 • Meest mobiele, professionele headset* met uniek inklapbaar ontwerp
 • Beste hybride Active Noise Cancellation* in zijn klasse
 • Wegneembare microfoonarm voor discrete en professionele gesprekken onderweg
 • Tot 20 uur gesprekstijd met ANC/busylight uit, tot 15 uur gesprekstijd met ANC/busylight aan – tot 32 uur luistertijd met ANC/busylight uit, tot 21 uur luistertijd met ANC/busylight aan

Belangrijkste kenmerken van alleen de Evolve2 55:

 • Tot 16 uur gesprekstijd met ANC/busylight uit, tot 10 uur gesprekstijd met ANC/busylight aan – tot 18 uur luistertijd met ANC/busylight uit, tot 15 uur luistertijd met ANC/busylight aan
 • De meest comfortabele pasvorm* in zijn klasse

Prijzen en beschikbaarheid
De Jabra Evolve2 65 Flex, Jabra Evolve2 55 en Jabra Evolve2 50 zijn verkrijgbaar vanaf april.

Adviesprijs Evolve2 65 Flex: €299 (€349 met Wireless Charging Pad)
Adviesprijs Evolve2 55 Stereo: €229 (€269 met oplaadstandaard)
Adviesprijs Evolve2 55 Mono: €219 (€259 met oplaadstandaard)
Adviesprijs Evolve2 50 Stereo: €179
Adviesprijs Evolve2 50 Mono: €169

Jabra Evolve2 65 Flex, www.jabra.nl/evolve2-65-flex
Jabra Evolve2 55, www.jabra.nl/evolve2-55
Jabra Evolve2 50, www.jabra.nl/evolve2-50

* Klasse wordt gedefinieerd aan de hand van concurrenten in dezelfde prijsklasse. Claim geldt voor de stereovariant. Zie jabra.com/commerciële-claims.
** Volgens Jabra’s 2022 Hybrid Ways Of Working Report