Home Nieuws Gadgets & Electronica Huawei Watch GT 2e vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland

Huawei Watch GT 2e vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland

De onlangs door Huawei aangekondigde HUAWEI WATCH GT 2e, een vervolg op de geliefde WATCH GT 2 series, is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland. De smartwatch is niet alleen voor de sportieveling een must-have, maar kan in deze tijden voor iedere gebruiker goed van pas komen.

De HUAWEI WATCH GT 2e is ontworpen voor de gebruiker met een actieve leefstijl, maar ook voor de minder sportief aangelegde consument kan het horloge – juist nu velen thuis zitten – een welkom duwtje in de rug zijn. Het horloge biedt niet alleen een  hartslagmeter en een tool voor het monitoren van de slaap, maar ook 100 work-out standen variërend van een ouderwets rondje hardlopen tot de meer trendy manieren van bewegen, zoals yoga, ballet of boxen.

Zuurstofgehalte meten

Huawei wil met de diverse mogelijkheden  van de WATCH GT 2e bijdragen aan een gezonde en sportieve leefstijl van haar consumenten. In de smartwatch is daarom ook een SpO2 functie toegevoegd die inzicht geeft in de mate waarin zuurstof door het bloed wordt opgenomen. De zuurstofsaturatie (SpO2) in het bloed is een belangrijke indicator voor je algehele fitheid. Een normaal SpO2 gehalte ligt tussen de 90 en 100. 

Richard Yu, CEO van HUAWEI Business Consumer Group: “Huawei hecht veel waarde aan de gezondheid van haar consumenten. Naarmate technologie steeds meer een onderdeel wordt van ons dagelijks leven, zal Huawei de technologische vooruitgang blijven stimuleren, software- en hardware-ecosystemen verbeteren en constant vernieuwen in gadgets met slimmere fitness- en gezondheidsmanagement.” 

Het trendy, gestroomlijnde design van de HUAWEI WATCH GT 2e is geïnspireerd op klassieke stijlen, maar breekt met traditie. Het ontwerp is sportief en de wijzerplaat is rond met een geïntegreerde riem voor een moderne look. Het touchscreen is buitengewoon precies en bovendien helder en kleurrijk, zodat zelfs in fel zonlicht de kleinste details zichtbaar blijven. De watch is te krijgen in de kleuren Graphite Black, Lava Red, Mint Green en Icy White, met een band gemaakt van zacht en comfortabel fluorrubber. 

De HUAWEI WATCH GT 2e is sinds woensdag 15 april te koop op Bol.com, Coolblue, Belsimpel, BCC en MediaMarkt tegen een adviesprijs van 159 euro.