Home Nieuws Gadgets & Electronica HUAWEI FreeBuds 3i: de nieuwste noise cancelling headphones met premium luisterervaring

HUAWEI FreeBuds 3i: de nieuwste noise cancelling headphones met premium luisterervaring

Huawei kondigt vandaag de HUAWEI FreeBuds 3i aan: een premium audio-ervaring met naadloze connectiviteit tegen een zeer betaalbare prijs. Gekenmerkt door een nieuw esthetisch design en actieve noise cancelling technologie, bieden de HUAWEI FreeBuds 3i een ongelooflijke audio-ervaring, ook in een rumoerige omgeving. De HUAWEI FreeBuds 3i zijn vanaf vrijdag 15 mei te koop bij onder andere MediaMarkt, Coolblue, Bol.com en Mobiel.nl in de klassieke kleuren Carbon Black en Ceramic White. 

Muziek aan, omgeving uit

Of het nu gaat om telefoongesprekken met dierbaren of spannende audio-effecten uit een film, met de HUAWEI FreeBuds 3i geniet je ononderbroken dankzij ruisonderdrukking. De twee naar buiten gerichte microfoons detecteren omgevingsgeluid en zijn in staat een geluidsvermindering van maximaal 32 dB te bewerkstelligen, evenals een windruis-reductie van 6 m/s. Een derde naar binnen gerichte microfoon ontvangt en filtert het eigen stemgeluid, om daarmee de gesprekskwaliteit te verbeteren.


Ultieme prestaties

Voor een naadloze interactie tussen Huawei-apparaten, biedt een pop-upvenster op de smartphone de mogelijkheid om de apparaten automatisch te koppelen zodra de oplaadcassette van de HUAWEI FreeBuds 3i geopend is. Hierdoor kunnen gebruikers direct genieten van hun favoriete muziek en tegelijkertijd de batterijstatus in de gaten houden.


De HUAWEI FreeBuds 3i hebben aan beide zijden ingebouwde sensoren, die een handige double-tap bediening bieden. Daarnaast wordt het afspelen automatisch gepauzeerd wanneer de oordopjes uit de oren worden verwijderd en wordt de weergave van geluid weer hervat zodra ze weer in de oren worden geplaatst.


Uitstekend geluid De HUAWEI FreeBuds 3i hebben 10mm grote dynamische drivers die een krachtig basgeluid leveren, waardoor gebruikers iedere noot kunnen beleven. Dankzij de zorgvuldig afgestemde gevoelige polymeercomposiet-diafragma’s geniet de gebruiker bovendien van authentiek en perfect gebalanceerd geluid.

Geschikt voor iedereen

De HUAWEI FreeBuds 3i hebben een ergonomisch, kegelvormig hoofdlichaam met flexibele siliconen tips in vier verschillende maten. Daarnaast zijn de HUAWEI FreeBuds 3i ook IPX4 waterbestendig.


Marc Kerkmeester, Marketing Director Huawei Nederland: “De FreeBuds 3i zijn een aanvulling op ons assortiment draadloze oordopjes met actieve noise cancelling-technologie. Met de FreeBuds 3i bieden we onze klanten een ultieme audio-ervaring, waardoor ze optimaal kunnen genieten van muziek en daarnaast kristalheldere gesprekken kunnen voeren, waar ze ook zijn.”


Prijs en beschikbaarheid Vanaf vrijdag 15 mei zijn de FreeBuds 3i te koop bij onder andere MediaMarkt, Coolblue, Bol.com en Mobiel.nl in de klassieke kleuren Carbon Black en Ceramic White tegen een adviesprijs van 99 euro. Klik hier voor meer informatie over de HUAWEI FreeBuds 3i.