Home Nieuws Gadgets & Electronica Hama ‘C-600 Pro’ webcam: haarscherpe beelden en kristalhelder geluid

Hama ‘C-600 Pro’ webcam: haarscherpe beelden en kristalhelder geluid

© Hama

Het is een onmisbaar accessoire geworden op elk bureau: de webcam. Of hij nu gebruikt wordt voor videoconferenties met de collega’s of voor Zoom-calls tijdens thuisonderwijs, webcams hebben zich in het afgelopen jaar bewezen als onmisbaar hulpmiddel.

Hama introduceert daarom de ‘C-600 Pro’ Full-HD pc-webcam. Met een resolutie van 1920 x 1080 pixels en een stereo microfoon levert hij een perfect beeld en optimaal geluid.

© Hama

Wat dit model zo bijzonder maakt, is zijn flexibiliteit. Met zijn clip-on klemvoetje kan hij op elke monitorrand worden geplaatst, hij kan naar voren of opzij kantelen en zelfs 360° draaien. Daarnaast zorgt de autofocusfunctie gegarandeerd voor een scherp beeld, zelfs wanneer men beweegt. Bovendien past het beeld zich automatisch aan de lichtomstandigheden aan dankzij de geïntegreerde belichtingscompensatie.

Tot slot is er ook nog een praktisch klepje dat over de cameralens geschoven kan worden voor extra privacy. Naast de ‘C-600 Pro’ heeft Hama nog twee andere webcams: de ‘C-400’, het goedkopere broertje van de ‘C-600 Pro’ (€ 49,99) en de ‘Spy Protect’ webcam (€ 29,99). Zo bieden wij webcams voor ieder budget. Begin volgend jaar mogen we ook nog de ‘C-800 Pro’ aan het rijtje toevoegen: een QHD webcam met geïntegreerde ledringlamp.

Bron en foto © Hama

Vorig artikelEerste bevestigingen Down The Rabbit Hole bekend gemaakt
Volgend artikelVernieuwd Best Kept Secret kondigt gehele programma voor 2022 aan
Ik ben de eigenaar van Planetzone