Home Nieuws Gadgets & Electronica Haal alles uit de lente met een nieuwe gadget van Sony

Haal alles uit de lente met een nieuwe gadget van Sony

Yes, wat fijn: de lente is begonnen. Sony heeft de leukste gadgets uitgekozen om de lente te vieren ondanks de onvoorspelbare weersomstandigheden. Binnen blijven of toch even genieten van de lentezon en fluitende vogeltjes? Met deze nieuwe gadgets is alles mogelijk.

Upgrade elke work-out met de WF-SP800N headphones
Trap de lente sportief af met de WF-SP800N draadloze noise-cancelling headphones. Of het nu een actieve cardiotraining is of een rustgevende yogales, deze headphones komen bij elke training goed van pas. Geniet tijdens een workout ongestoord van muziek dankzij noise-cancelling – vervelende omgevingsgeluiden zijn verleden tijd. Veilig buiten sporten? Check: door de Ambient Sound functie worden omgevingsgeluiden versterkt zodat sporters veilig kunnen hardlopen op straat. Mocht het gaan regenen, wees ook dan niet gevreesd. Dankzij de IPX55 waardering is de WF-SP800N spatwaterbestendig. Ook zweet is geen issue, spoel de headphones na afloop van de work-out gerust af.

Leg de mooiste lente-herinneringen vast met de ZV-1
De ZV-1 is een compacte vlogcamera, gemaakt voor creatievelingen die alles willen vastleggen. Om het vloggen extra makkelijk te maken is de ZV-1 uitgerust met een uitklapbaar LCD-touchscreen aan de zijkant van de camera en is het mogelijk microfoons aan te sluiten. Daarnaast is de ZV-1 comfortabel te bedienen met één hand dankzij een prettige grip en de grote REC-knop aan de voorkant van de camera. Geniet tevens van de best geoptimaliseerde beeldstabilisatie waardoor filmen tijdens het lopen soepeltjes verloopt.

Maak de mooiste video-content en creëer een prachtig achtergrondbokeh, waardoor het object duidelijk opvalt ten opzichte van de achtergrond. Om ervoor te zorgen dat beelden er extra goed uit komen te zien, is de ZV-1 uitgerust met dezelfde autofocus-technologieën als de Alpha- en RX-serie camera’s. De Realtime Eye-autofucus zorgt voor zeer precies scherpstellen op de ogen van het object. Daarnaast maakt de Face Priority functie het mogelijk gezichten optimaal te belichten. Kortom, vlogs zullen er altijd goed en scherp uitzien.

Álleen muziek, niets anders met de WH-1000XM4
Voor wie deze lente in alle rust van zijn of haar favoriete muziek wilt genieten, is er de WH-1000XM4 headphone met de meest geavanceerde noise-cancelling. Dankzij de Dual Noise Sensortechnologie wordt het achtergrondgeluid onderdrukt zodat luisteraars volledig kunnen focussen op de muziek.

Niet alleen is deze headphone ontworpen om lang draagcomfort te bieden, het zit ook vol slimme functies. De Adaptive Sound Control zorgt ervoor dat de ruisonderdrukking zich aanpast per gebruiksmoment. Op een vliegveld wordt bijvoorbeeld het achtergrondgeluid geminimaliseerd terwijl de omroepberichten wel duidelijk te horen blijven. Na verloop van tijd leert Adaptive Sound Control de locaties waar de gebruiker zich regelmatig bevindt en past het geluid aan de situatie aan.

De A7C is er om de mooiste foto’s vast te leggen
De A7C  is de kleinste en lichtste full-frame camera met hoogwaardige prestaties. Door het 5-assig in-body beeldstabilisatiesysteem is de A7C in staat om met de 24.4 MP sensor met 5 stops te compenseren, waardoor een statief niet meer nodig is. De NP-FZ100-batterij heeft voldoende capaciteit om 680 tot 740 beelden vast te leggen. Dankzij artificial intelligence (AI) is de A7C in staat tot “Real-time Tracking”, wat zorgt voor een nauwkeurige scherpstelling. Tevens beschikt de A7C over realtime Eye-autofocus. Hierdoor worden de ogen en het gezicht van het object gedetecteerd en met hoge precisie vastgezet. Aangezien dit zowel bij mensen als dieren werkt, is het mogelijk deze lente de natuur op z’n mooist te fotograferen.

Naast prachtige foto’s ook hoogwaardige video’s maken deze lente? De A7C biedt 4K-video-opnamen over de hele breedte van de full-frame beeldsensor. Combineer dit met de hybride autofocus waardoor beelden er nog mooier uit komen te zien.

Bekijk films en series die tot leven komen op de A90J televisie
Tijdens een regenachtige lentedag liever binnen blijven? De A90J met nieuwe XR cognitieve processor zorgt ervoor dat films echt tot leven komen: hij boost de manier waarop mensen dingen zien en horen na. Geniet zo van een bioscoop-gevoel vanaf de woonkamer. De BRAVIA CORE is ontwikkeld in samenwerking met Sony Pictures Entertainment en biedt de nieuwste Sony Pictures Entertainment Premium titels en klassiekers.

De A90J is ook ideaal voor gamers. Niet alleen zorgt het OLED beeldscherm voor een levensechte game-ervaring, dankzij de HDMI 2.1 feature compatibiliteit is gamen in 4K 120fps mogelijk. Kortom, zelfs binnen blijven wordt een pretje.

Maak een feest deze lente met de XB13
Zin een klein feestje deze lente? Dankzij het compacte formaat, de duurzame behuizing en de multiway strap is de SRS-XB13 speaker makkelijk meenemen om overal van muziek te genieten. Hij mag dan klein van formaat zijn, maar het geluid is dat zeker niet. Dankzij de EXTRA BASS en de Sound Diffusion Processor is het mogelijk altijd en overal krachtig geluid af te spelen. De EXTRA BASS zorgt ervoor dat de lage tonen worden verbeterd en de bas een boost krijgt. Ervaar een stereogeluid dat nog verder reikt door twee SRS-XB13 speakers draadloos met elkaar te verbinden.

Geniet van eindeloos veel luisterplezier met een batterij die tot wel 16 uur meegaat. De speaker is tevens water- en stofbestendig, waardoor het dankzij de IP67-rating mogelijk is om muziek te luisteren vanaf het zwembad, in het park of tijdens een wandeling – ideaal tijdens de lente.

Bron en foto © Sony