Home Nieuws Gadgets & Electronica G-SHOCK introduceert zijn nieuwe BLACK & WHITE Skeleton-collectie

G-SHOCK introduceert zijn nieuwe BLACK & WHITE Skeleton-collectie

 G-SHOCK introduceert maar liefst zes nieuwe modellen in de populaire Skeleton-horlogelijn met transparante banden en kasten. Door zijn trendsettende nieuwe stijlen te voorzien van een tijdloos zwart-wit kleurenschema heeft de horlogemaker zijn populairste modellen uitgerust met een minimalistische, futuristische look.  

De grondlegging voor de futuristische beweging gebeurde meer dan honderd jaar geleden in het Manifesto of Futurism, het eerste document waarin officieel werd gepleit om moderne technologie als een kunstvorm te beschouwen. Door de hele moderne popcultuur heen is futurisme in kunst en design terug te vinden, van film en muziek tot mode en architectuur. Het designconcept achter deze nieuwe interpretatie van de Skeleton-serie doet denken aan de klassieke science-fictionfilms, met een perfecte balans tussen de originele Skeletons en een postmoderne must-have accessoire.

Voor de ontwikkeling van de nieuwe Skeleton-serie liet G-SHOCK zich inspireren door de aantrekkingskracht van de toekomst en de huidige minimalismetrend. Beide elementen zijn terug te vinden in het design van de zes populairste trendsettende modellen (de GA-900SKE, GA-110SKE, GA-2000SKE, DW-5600SKE, GA-700SKE en GA-2100SKE), waarmee de nieuwe BLACK & WHITE Skeleton-reeks een eenduidig statement maakt.

De twee analoog-digitale modellen – de GA-900SKE en de GA-2100SKE – zijn de hoogtepunten uit de collectie. Met hun herkenbare design en technische features zijn deze robuuste stijlen een perfecte afspiegeling van het G-SHOCK-DNA. Met hun modieuze kleurstelling in zwart-wit en transparante band en kast vertegenwoordigen ze zonder twijfel de tijdgeest van horlogefans wereldwijd, en zijn ze in de toekomst verzekerd van een status als tijdloze klassieker.

Prijs en verkrijgbaarheid

De complete BLACK & WHITE Skeleton-serie is vanaf maart te koop bij geselecteerde CASIO-verkooppunten en online. De modellen zijn verkrijgbaar vanaf een adviesprijs van €109,- euro.

Bron en foto © Casio

Vorig artikelDe Boer roept Bizot op
Volgend artikelTorenhoge muurschildering tegen klassenongelijkheid op het Leidseplein in Amsterdam
Ik ben de eigenaar van Planetzone