Home Nieuws Gadgets & Electronica Ervaar 3D Surround Sound met de JBL® Bar 5.0 MultiBeamTM

Ervaar 3D Surround Sound met de JBL® Bar 5.0 MultiBeamTM

De JBL Bar 5.0 MultiBeamTM, de nieuwste toevoeging aan de populaire JBL Bar-serie, levert een ongelooflijk ruime 3D-surround geluidservaring met de allereerste Virtual Dolby Atmos en met JBL’s eigen beamforming-technologie – MultiBeam. Deze compacte alles-in-één-soundbar is ontworpen om in elke woonruimte te passen en biedt een unieke luisterervaring voor het kijken naar je favoriete films, het streamen van muziek en gaming competities.

De Bar 5.0 is uitgerust met vier passieve radiatoren voor een diepe en krachtige bas en produceert helder, krachtig en kamervullend JBL 3D Surround Sound, zonder het gebruik van een extra subwoofer. De Bar 5.0 wordt gekenmerkt door de MultiBeam-technologie van HARMAN, die gebruikers in staat stelt om surround sound te horen en te voelen, zonder gebruik te maken van extra luidsprekers. Bovendien kan de Bar 5.0 met Virtual Dolby Atmos de hoogtedimensies van een film of tv-programma reproduceren, waardoor elke leefruimte wordt omgevormd tot een persoonlijk 3D-theater. 

Deze alles-in-één soundbar is ontworpen voor gebruiksgemak. De Soundbar is eenvoudig te integreren  en werkt met alle voice control  en muziekdiensten. Gebruikers kunnen draadloos muziek streamen, via Alexa Multi-Room Music (MRM), Apple Airplay 2 en Chromecast built-inTM, maar ook via Bluetooth. De JBL Bar 5.0 MultiBeam is ook compatibel met alle iOS- en Android-apparaten. 

De industriële designelementen zorgen voor een strakke en moderne uitstraling en maken de JBL Bar 5.0  een aangename aanvulling in elk huis, ” aldus Dave Rogers, President, HARMAN Lifestyle Audio. “Naast een geüpgraded compact ontwerp en toegevoegde technologische functies, maakt deze soundbar de JBL Bar-serie compleet, wat de consument een extra laag van innovatie en gebruiksgemak biedt.”  

De JBL Bar 5.0 MultiBeam is vanaf voorjaar 2021 verkrijgbaar voor €399 bij geselecteerde retailers en via JBL.nl

Bron © JBL

Vorig artikelZack Snyder’s ARMY OF THE DEAD komt binnenkort naar Netflix ☠️💰
Volgend artikelRamzi deelt nieuwe video ‘Onbeschrijfelijk’ ft Freddie Konings en Zwangere Guy
Ik ben de eigenaar van Planetzone