Home Nieuws Gadgets & Electronica EMUI 9 upgrade nu beschikbaar voor oudere modellen zoals HUAWEI Mate 9...

EMUI 9 upgrade nu beschikbaar voor oudere modellen zoals HUAWEI Mate 9 en P10

Huawei stelt EMUI 9 beschikbaar voor oudere modellen zoals Mate 9 en P10, waarmee het bedrijf zijn belofte om voortdurend te upgraden en meer waarde voor de consument te creëren, nakomt. Deze upgrade is beschikbaar voor telefoons van de vorige generatie, zoals Mate 9 en P10, die na eind 2016 op de markt zijn gebracht. Met EMUI 9 kunnen Huawei klanten over de hele wereld genieten van de ultieme gebruikerservaring. Huawei zet zich in om gebruikers een vlotte ervaring te bieden en blijft haar besturingssysteem upgraden.

EMUI 9 is de tweede grote upgrade voor oudere modellen, zoals Mate 9 en P10, sinds de lancering van deze telefoons. Gebruikers van de vorige generatie toestellen kunnen nu genieten van de uitzonderlijke ervaring van de meest recente Huawei gebruikersinterface.

Uitrol

EMUI 9 wordt in juni uitgerold voor de P20 Lite en in juli voor de Mate 20, Mate 20 Pro, P20, P20 Pro, Mate 10 Pro en P smart+ 2019. In augustus is de software update beschikbaar voor de P10, P10 Plus, Mate 9, P smart 2019 en Mate20 lite. De in maart gelanceerde P30 series zijn uiteraard al voorzien van de laatste EMUI.De configuratie-elementen van EMUI 9 zijn met 10% verminderd en de upgrade stelt gebruikers van oudere modellen zoals Mate 9 en P10 in staat om een betere gebruikerservaring te genieten. De upgrade zorgt voor een consistent User Interface (UI)-ontwerp, een natuurlijk en meeslepend User Experience (UX)-ontwerp, gemakkelijke bediening met één hand, nieuwe gesture navigatie (navigatie op basis van veegbewegingen) en een over het algemeen soepelere ervaring.

Volgens de gegevens die op 3 juni 2019 zijn verzameld, is het aantal gebruikers dat van EMUI 8.X naar EMUI 9 is geüpgraded wereldwijd meer dan 80 miljoen, en dat aantal blijft groeien. Naar schatting zal dit aantal eind juni 100 miljoen bereiken.