Home Nieuws Gadgets & Electronica Een veilig moederdagcadeau met de producten van Ring

Een veilig moederdagcadeau met de producten van Ring

Elk jaar dat Moederdag weer voor de deur staat, is het weer even nadenken over wat je deze keer voor haar zal kopen. Natuurlijk is er niets mis met een doosje chocolade of een bosje bloemen, maar wat nu als je dat veilige cadeau eens omzet in een tegelijkertijd origineel cadeau? Bijvoorbeeld een product van Ring, zoals een videodeurbel, beveiligingscamera of alarmsysteem. Deze thuisbeveiligingsproducten zijn niet alleen bestemd voor technerds, gadget-liefhebbende vaders of mensen met een dikke portemonnee, ze zijn ook perféct voor moeders. Ze zijn geschikt voor elk huis, elk budget én in een handomdraai te installeren. Bovendien kunnen de producten van Ring ook nog eens spontane, bijzondere momenten vastleggen. Zo geef je je moeder een combinatie van veiligheid, gemoedsrust en mooie herinneringen cadeau. 

Indoor Cam 

Of je moeder nu in de gaten wil houden of de hond niet stiekem op de bank gaat liggen of er zeker van wil zijn dat de kids hun huiswerk wel maken: met de Indoor Cam van Ring ziet ze op de Ring app precies wat er thuis allemaal gebeurt. Ook als ze zelf een dagje van huis is. Klimt die trouwe viervoeter toch stiekem op de bank of zijn de kinderen met iets anders bezig dan school? Dan laat ze de rust in huis heel gemakkelijk terugkeren met de tweerichtingsspraak-functie. En dat voor maar 59 euro.

Meer info of bestellen klik hier

Ring Video Doorbell Wired

Doet je moeder als ze ’s avonds alleen thuis is liever niet de deur open als de bel gaat? Of vindt ze het vervelend dat ze elke keer de postbode en dus haar pakketje mist? Dan is de nieuwe Ring Video Doorbell Wired haar nieuwe beste vriend. En die videodeurbel hoeft helemaal niet duur te zijn, want deze van Ring kost maar 59 euro. Ook hoeft ze niet bang te zijn voor een ingewikkelde installatie. Met de stekkeradapter-versie steek je de videodeurbel in het stopcontact, volg je de aanwijzingen in de Ring-app en is-ie in een mum tijd klaar voor gebruik.  

Meer info of bestellen klik hier

Tweede generatie Ring Alarm

Wil je wat groter uitpakken? Dan is de tweede generatie van Ring Alarm een goede optie. De tijd van dure en ingewikkelde alarmsystemen is voorbij, want met Ring Alarm heb je voor 249 euro een basiskit in huis die jij (of je moeder) in een handomdraai zelf installeert. Fijne bonus: alle Ring-producten in huis zijn met elkaar te verbinden. Dus gaat de Ring Alarm af? Dan beginnen ook de videodeurbel en de beveiligingscamera’s direct op te nemen en heeft je moeder een compleet overzicht van wat er in en rondom haar huis gebeurt.

Meer info of bestellen klik hier

Bron en foto’s © Ring