Home Nieuws Gadgets & Electronica Een stijlvolle match met de draadloze JBL Tune 220TWS

Een stijlvolle match met de draadloze JBL Tune 220TWS

Volledig draadloos met de spiksplinternieuwe JBL TUNE 220TWS. Connect de in-ears en switch naadloos tussen bellen met je vrienden, muziek luisteren en interactie met de stemassistent. Met 19 uur gecombineerd afspelen en een comfortabele pasvorm, blijf je de hele dag connected zonder problemen of ongemak! 


JBL TUNE 220TWS in-ears zijn volledig draadloos. De ergonomische pasvorm zorgt ervoor dat de oordopjes comfortabel blijft zitten terwijl jij kunt genieten van de JBL Pure Bass geluid. Tik op de handige knoppen aan de rechter en linker oordopjes om van nummer te wisselen, spraakopdrachten te activeren of onderweg gesprekken aan te nemen – niets staat je meer in de weg. 


Met vier metallic kleuren om uit te kiezen, is je TUNE 220TWS net zo uniek en stijlvol als jij. Vind de perfecte match voor elke look met de stijlvolle Triple Black, Pure White, Ocean Blue en Dusty Pink kleuren – er is voor elke fashionista iets in deze mix.

Draadloos comfort, naar een hoger niveau getild – de JBL TUNE 220TWS is vanaf nu verkrijgbaar bij de grote retailers en via jbl.nl voor €99,-.

Vorig artikelThe Expanse S4 te zien op Amazon Prime Video
Volgend artikelNederlandse stemmencast Dolittle bekend [video]
Ik ben de eigenaar van Planetzone