Home Nieuws Gadgets & Electronica Draadloze vrijheid met de ‘LiberoBuds’ van Hama

Draadloze vrijheid met de ‘LiberoBuds’ van Hama

Draadloze vrijheid – dat ervaart u met de ‘LiberoBuds’ bluetoothoortjes van Hama. Bel naar uw partner tijdens het fietsen, strijk uw kleren op de maat van de muziek of luister naar uw favoriete podcast tijdens het wandelen. Wat u ook doet, u bent verzekerd van een maximale bewegingsvrijheid.

De ‘LiberoBuds’ zijn zeer comfortabel en makkelijk in gebruik dankzij de intuïtieve, multifunctionele bedieningsknop. Deze maakt een zogenaamde éénknopsbediening mogelijk waardoor u niet hoeft te zoeken naar verschillende knoppen. Of het nu gaat om oproepbesturing, volumeregeling of spraakbesturing – alles werkt via deze handige multifunctionele knop.

Wilt u dus nog snel even checken of het de komende 30 minuten gaat regenen voor u begint te joggen? Of wilt u het volume een beetje verhogen? Dan kunt u dat met een simple druk op de knop vragen aan de geïntegreerde spraakassistent (Siri of Google Assistant). Alle functies zijn beschikbaar zonder uw telefoon uit uw zak te hoeven halen.

Dankzij de IPX5-waterbestendigheid zijn de Hama LiberoBuds onder alle omstandigheden te gebruiken. Zweet, regen en sneeuw zijn geen probleem voor deze bluetooth oortjes.

Met het handige en compacte laadstation laadt u de ‘LiberoBuds’ binnen twee uur volledig op. Neem het laadstation overal mee naar toe, want u kunt de draadloze oortjes nog eens drie keer extra opladen terwijl u onderweg bent. De oortjes hebben een autonomie van 4 uur.

Tenslotte bieden de verwisselbare siliconen oordopjes – in drie verschillende maten – een perfecte pasvorm en verminderen ze storende externe geluid zodat u zich volledig kunt concentreren op uw gesprek, muziek of podcast. De ‘LiberoBuds’ zijn beschikbaar in zesverschillende kleuren (zwart, rood, roze, groen, grijs en blauw) en hebben een aangeraden verkoopprijs van € 47,99.

Bron © Hama