Home Nieuws Gadgets & Electronica Disneyfiguren als emoji op Samsung Galaxy S9 en S9+

Disneyfiguren als emoji op Samsung Galaxy S9 en S9+

levendiger met de AR EMoji functie

De nieuwe samsung Galaxy S9 en de S9 + loopt storm, zoals bekend met een verbeterde camerafunctie en te gekke emoji die je zelf kan maken. Vanaf vandaag kunnen we ook kennis maken met eerste Disneyfiguren en wel met Mickey en Minnie Mouse! Heeeu!

Nog meer Disney helden

Het is voor het eerst dat Disneyfiguren zich in een augmented reality vertoond worden. De mogelijkheden zijn eindeloos met de Samsung Galaxy S9 en de S9+.Mickey die met een opgestoken duim laat zien hoe leuk hij iets vindt en Minnie die een verlegen vreugdedansje maakt – het kan allemaal. In de loop van het jaar komen ook helden uit Disney-films als The Incredibles, Zootopia en Frozen beschikbaar.

“Het is fantastisch om onze personages op deze manier terug te zien op allerlei digitale platforms,” zegt John Love, vicepresident Apps bij Disney Consumer Products and Interactive Media. 

“Zo kunnen fans met hun favoriete Disney-figuren hele nieuwe ervaringen beleven. Met de Samsung Galaxy S9 of S9+ en de emoji van Mickey en Minnie Mouse schrijft iedereen zijn eigen Disneyverhaal.”

“Wereldwijd worden er dagelijks meer dan 6 miljard emoji verstuurd,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Om personalisatie van emoji mogelijk te maken, zijn de Galaxy S9 en S9+ uitgerust met AR Emoji. We wisten al heel snel in het ontwikkelproces dat we iets met cartoons wilden doen. Dan is er natuurlijk geen betere partner dan Disney. Zij hebben de meest geliefde tekenfilmfiguren op aarde immers bedacht. Het is fantastisch dat we nu samen Mickey en Minnie Mouse tot leven wekken. En er volgen nog veel meer Disneyhelden deze zomer.”

AR Emoji

 De Disneyfiguren zijn eenvoudig te downloaden via AR Emoji in de camera-app van de Galaxy S9 en S9+. Je gebruikt ze daarna in berichten en video’s, of als Animated GIF op bijvoorbeeld WhatsApp en Messenger. Met AR Emoji maak je naast je favoriete Disney-figuren ook eenvoudig emoji die er precies zo uitzien én klinken als jij.

Verkrijgbaar

De Galaxy S9 en S9+ zijn nu verkrijgbaar in Midnight Black, Coral Blue en Lilac Purple met een geheugen van 64 GB. Daarnaast zijn er versies van de Galaxy S9 en S9+ met 256 GB geheugen verkrijgbaar. De Galaxy S9 is verkrijgbaar vanaf € 849,-. De Galaxy S9+ heeft een verkoopadviesprijs vanaf € 949,-.

Bron: Samsung

Vorig artikelFoto’s Nieuwjaarsduik Scheveningen 1 januari 2018
Volgend artikelTim Immers maakt comeback in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’
Ik ben de eigenaar van Planetzone