Home Nieuws Gadgets & Electronica Design lover, bingewatcher of (TikTok) keukenprinses: een cadeau voor elke moeder of...

Design lover, bingewatcher of (TikTok) keukenprinses: een cadeau voor elke moeder of vader

© Sonos

Moederdag is komend weekend al, help! En oh ja, in juni is het dan weer de beurt aan je pa. Een last minute cadeau of een tijdige start van jouw zoektocht? Vind de perfecte match voor jouw moeder en vader en geef een cadeau waar ze lang, dagelijks plezier aan beleven.

De keukenprins(es) en foodie

Als een echte foodie, wil jouw moeder/vader altijd de laatste foodhypes (zoals de snelle Million Dollar Pasta à la TikTok) toch eens zelf proberen. En als hij/zij dan ook nog een keukenprins(es) is, duikt die vanzelfsprekend meteen de keuken in. Koken is voor hem/haar geen noodzakelijk kwaad maar een moment van ontspanning. En dat natuurlijk onder begeleiding van de laatste variant op de Aperol Spritz (tip: probeer zeker de Peach Aperol Spritz) en matching Italian playlist. De perfecte speaker voor in de (buiten)keuken is de nieuwe Era 100 van Sonos. Hij is klein maar krachtig, en ziet er bovendien bellissimo uit op het aanrecht.

© Sonos

De muziekliefhebber en concertganger

Het festivalseizoen staat weer voor de deur! Het liefst struint jouw moeder of vader elk festival af, van Pinkpop en Down the Rabbit Hole tot North Sea Jazz en Into The Great Wide Open, áls hij/zij niet te laat is geweest met het bestellen van de tickets. Simpelweg vergeten natuurlijk, typisch 😉 Geen stress, Sonos Era 300 zorgt dankzij de nieuwste technologische ontwikkeling, spatial audio, voor een ruimtelijke audio beleving. Precies zoals de artiest het voor ogen had. Je waant je meteen op het festivalterrein.
Matching playlist: Hits in spatial audio

© Sonos

De filmfanaat en bingewatcher

We hoeven het jou waarschijnlijk niet meer te vertellen, maar ‘Queen Charlotte: A Bridgerton Story’ is sinds 4 mei uit op Netflix. Wist je al dat aflevering vijf en het slot extra lang duurt? Respectievelijk 75 en 86 minuten! Je hoort de bingewatchende ouder niet klagen. Dankzij Sonos Arc, met zijn elf hoogwaardige drivers, komen de Bridgerton-popnummers in hun klassiek jasje fantastisch tot z’n recht. Sonos Arc produceert verbluffende details en genereert een dramatische helderheid en diepte, die je volledig onderdompelen in de sfeer van het oude Engeland. Fan van een soundbar maar niet van het prijskaartje? Ga dan voor het kleine zusje, Sonos Ray

© Sonos

De interieurlover

What is next in design? Bye bye neutrals, hello dopamine dressing en curvy designs (want ja, niet alleen de modewereld omarmt curves)! En hallo lege bankrekening? Niet per se, een witte of zwarte Sub Mini laat zich met z’n afgeronde design in alle interieurs naadloos integreren en houdt het geheel in balans. Dankzij TruePlay past de subwoofer zich automatisch aan in een ruimte, gevuld met decoratie of clean en simpel, zodat je optimaal kan genieten van de rijkste bassen.

© Sonos

Bron en foto © Sonos