Home Nieuws Gadgets & Electronica De wereldwijde lancering van de Samsung Galaxy S23-reeks

De wereldwijde lancering van de Samsung Galaxy S23-reeks

© Samsung

Samsungs nieuwe Galaxy S23-smartphones zijn wereldwijd beschikbaar, na een ongekende hoeveelheid pre-orders. Was de Galaxy S22 vorig jaar al bijzonder succesvol, met meer dan het dubbele aantal pre-orders van de Galaxy S21, dit jaar lag het aantal zelfs nog hoger. Het aantal pre-orders voor de Galaxy S23 ligt 3.6 keer hoger dan vorig jaar. Van de consumenten die een toestel vooruitbestelden, koos 60% voor het topmodel, de Galaxy S23 Ultra. Naast de sterke populariteit van de Samsung S23 Ultra kiest 80% voor een variant met een hogere opslagruimte.

“Het grote momentum waar we getuige van zijn, laat zien dat mensen het belangrijk vinden dat nieuwe producten grenzen verleggen en maximale vrijheid van expressie bieden,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile eXperience bij Samsung Nederland. ‘’De hoeveelheid pre-orders van dit jaar weerspiegelt het sterke vertrouwen dat we als merk genieten en laat zien dat baanbrekende innovatie en duurzaamheid nog altijd op waarde worden geschat.”

Het vlaggenschip uit de reeks is de Galaxy S23 Ultra, met zijn nieuwe 200MP Adaptive Pixel-sensor en iconische ingebouwde S Pen. Samen met de Galaxy S23+ en Galaxy S23 vertegenwoordigt het toestel een nieuw tijdperk op het gebied van smartphones. De Galaxy S23-reeks beschikt over geavanceerde camera’s voor meer creatieve vrijheid en ’s werelds snelste mobiele graphics[1] dankzij het Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform voor Galaxy. Het opvallende ontwerp is samengesteld met meer gerecyclede materialen dan welke andere Samsung Galaxy-smartphone dan ook.[2] 

De Samsung Galaxy S23 biedt een nieuw niveau van mobiele beveiliging met Samsung Message Guard. Deze krachtige sandbox-tool beschermt preventief tegen zero-click exploit-aanvallen. Dit is een nieuw soort cyberaanval waarbij het louter ontvangen van een afbeelding een apparaat al kan compromitteren, zelfs zonder tussenkomst van de gebruiker. Samsung Message Guard zet schadelijke afbeeldingen in quarantaine en zorgt ervoor dat je alleen veilige afbeeldingen ontvangt. Lees meer over Samsung Message Guard op: http://www.samsungmobilepress.com/feature-stories/samsung-message-guard-protects-you-from-new-and-invisible-threats.

De Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ en Galaxy S23 zijn verkrijgbaar via providers en retailers en op samsung.com, in vier op de natuur geïnspireerde, matte tinten: Phantom Black, Cream, Green, en Lavender. De toestellen zijn daarnaast exclusief online in verschillende unieke kleuren verkrijgbaar via Samsung.com. De Galaxy S23 Ultra is verkrijgbaar in de kleuren Graphite, Lime, Sky Blue en Red[3]. De Galaxy S23 en S23+ hebben twee exclusief online verkrijgbare kleuren: Graphite en Lime. Samsung lanceert een opvallende 3D-billboardcampagne om de lancering van de Galaxy S23 te vieren. De opvallende beelden laten zien dat het ontwerp van de Galaxy S23-serie werd geïnspireerd door onze planeet. De campagne gaat voor het eerst van start in Seoul en wordt de komende weken uitgerold in andere wereldsteden.

Bron en foto © Samsung