Home Nieuws Gadgets & Electronica Dé perfecte oplossing voor een toestel zonder jack aansluiting

Dé perfecte oplossing voor een toestel zonder jack aansluiting

De nieuwste smartphones en laptops beschikken tegenwoordig over een USB-C aansluiting waarmee u het toestel kan opladen. Alleen een jackplug voor het aansluiten van een hoofdtelefoon ontbreekt vaak. Deze kleine adapter van Hama is hiervoor de ideale oplossing.

Als u eindelijk de perfecte hoofdtelefoon hebt gevonden – niet alleen wat betreft het geluid, maar ook qua pasvorm en comfort – wilt u deze natuurlijk zoveel mogelijk gebruiken. Dan is het uiteraard vervelend als uw smartphone of notebook enkel beschikt over een USB-C-poort terwijl uw hoofdtelefoon met kabel nog een jack aansluiting heeft.

Hama heeft een praktische oplossing op de markt gebracht voor dit vervelende scenario: een kleine USB-C adapter met een aansluiting voor een hoofdtelefoon. Het enige wat u hoeft te doen, is hem aansluiten op uw toestel en genieten van uw favoriete muziek. De hoogwaardige digitaal-naar-analoog omvormer zorgt voor een optimale geluidskwaliteit. Er zijn namelijk drie equalizerinstellingen die zorgen voor het perfecte geluid bij elke muziekstijl en in elke omgeving. Dankzij de geïntegreerde microfoon kunnen zelfs hoofdtelefoons zonder  microfoon ook gebruikt worden om te bellen, skypen,…

Technische specificaties

  • Vermogen: 2x 125 mW versterker
  • Spanning: 5V
  • Huidig verbruik: 50 mA
  • Besturingssysteem: Windows 10/8/7, Mac OS 10.8 of hoger, Android 7.0 of nieuwer
  • Geschikt voor 3-polige 3,5-mm-jack-apparaten

USB-C Audio Device Class Adapter

Adviesprijs: € 29,99

bestel hem hier

Vorig artikelThe Script in the Qube
Volgend artikelNieuw nummer Christina Aguilera & première in Los Angeles
Ik ben de eigenaar van Planetzone