Home Nieuws Gadgets & Electronica De JBL Clip 4 Eco en JBL Go 3 Eco zijn nu...

De JBL Clip 4 Eco en JBL Go 3 Eco zijn nu verkrijgbaar: Milieuvriendelijk en compact in formaat

© JBL

Vanaf nu is er een duurzame variant beschikbaar van de JBL Clip 4 en de JBL Go 3. Beide producten zijn draagbaar, compact en daardoor populair. JBL maakt het hiermee mogelijk om op een bewuste manier van dezelfde JBL Pro Sound kwaliteit te kunnen genieten.

Opvallend en duurzaam – beide modellen zijn gemaakt met 90% PCR plastic (Post Consumer Recycled) en 100% gerecycled materiaal voor de stof om de luidspreker. 

JBL Go 3 Eco is dé ultra-draagbare speaker uit de JBL-lijn. Laad ‘m op en bereid je voor op een geweldige ervaring. Deze mini speaker speelt tot wel vijf uur op één laadbeurt, met rijk geluid waar je ook bent. Ga je langer de deur uit? De JBL Clip 4 Eco houdt het zelfs 10 uur lang uit en heeft een sterk basgeluid voor zo’n compacte, draagbare speaker. Met de geïntegreerde clip kan je makkelijk overal je muziek meenemen. Hang hem bijvoorbeeld aan je backpack of fiets en laat de Clip 4 Eco jouw ervaring verrijken.

Vanwege het nieuwe milieuvriendelijke ontwerp is er aanzienlijk minder ‘nieuw plastic’ gebruikt tijdens de productie. Door dit proces wordt plastic afval niet alleen gerecycled, maar is de algehele ecologische voetafdruk van het product ook verlaagd. De modellen zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: Forest Green, Ocean Blue en Cloud White. Hierdoor is het perfecte geluid te matchen bij elke stijl of is het fijn cadeau voor iedere feestelijke gelegenheid. De JBL Go 3 Eco en JBL Clip 4 Eco zijn verkrijgbaar in JBL’s nieuwste milieuvriendelijke verpakking voor €39,99 en €59,99 op jbl.com

Bron en foto © JBL

Vorig artikelRolling Loud 2023 | eerste bevestigingen en start kaartverkoop
Volgend artikelSpeelronde Azerion Vrouwen Eredivisie geheel onder leiding vrouwelijke scheidsrechters
Ik ben de eigenaar van Planetzone