Home Nieuws Gadgets & Electronica Casio brengt Limited Edition EDIFICE uit in Nissan & NISMO Team...

Casio brengt Limited Edition EDIFICE uit in Nissan & NISMO Team Kleuren

© Casio

Casio kondigde vandaag de nieuwste toevoeging aan de EDIFICE-lijn van high-performance metalen horloges aan, gebaseerd op het concept van snelheid en intelligentie. De EDIFICE NISMO Limited Edition EQS-930NIS is een speciaal model met beperkte oplage dat is gemaakt in samenwerking met NISMO, een dochteronderneming van Nissan Motor Co., Ltd. die zich bezighoudt met motorsportactiviteiten. NISMO is de afkorting van Nissan Motorsports International, Co. Ltd. Dit Nissan-motorsportfiliaal neemt niet alleen deel aan races, maar stelt ook racetechnologieën en -ontwerpen voor gebruik in raceauto’s van Nissan voor. De EDIFICE-horlogelijn wordt gekenmerkt door dynamisch design en geavanceerde technologie in een breed scala aan modellen, van multifunctionele chronografen, uitgerust met Smartphone Link en andere functies, tot standaardhorloges met een sportief design. Als logische partner die de passie van het autosportbedrijf deelt voor het gebruik van geavanceerde technologie in het streven naar ultieme prestaties, is EDIFICE sinds 2021 een supporter van NISMO.

Het ontwerp van de wijzerplaat en kast van de EQS-930NIS ademt de geest van NISMO en autosport. De merkkleuren NISMO, rood en zwart, zijn prominent aanwezig, met de wijzerplaten, bezelranden en knoppen in rood geaccentueerd tegen een zwarte achtergrond. Het traditionele Nissan & NISMO-nummer, 23, is gegraveerd op de bezel bij de 23-minutenindex en op de achterkant van de kast. De bezel, passant en achterkant van de kast zijn gegraveerd met het NISMO-logo.

© Casio

Bovendien bootst de wijzerplaat op 10 uur de kleurgradatie na die verschijnt op de titanium uitlaatpijp van een sportwagen wanneer de hitte van de uitlaat en het temperatuurverschil tussen auto-onderdelen het titanium blauwachtig doen worden. Het oppervlak van de urethaanband is bewerkt om te lijken op het loopvlak van banden na een intense race. De EQS-930NIS levert ook op het gebied van functionaliteit, met een oplaadsysteem op lichtenergie en een stopwatch voor praktisch gebruik.

Met de release van dit speciale limited edition-model sluit Casio zich aan bij de legioenen gepassioneerde fans die Nissan & NISMO steunen op hun weg naar de overwinning.

Prijs en verkrijgbaarheid

Dit model zal verkrijgbaar zijn bij geselecteerde verkooppunten en de casio online shop vanaf juni 2022 en heeft een advies verkoopprijs van € 299,-.

Bron en foto © Casio

Vorig artikelAchter de schermen van Nederlands populairste politieserie in Flikken De Podcast
Volgend artikelThe Hating Game: vanaf 10 februari, te zien op Prime Video
Ik ben de eigenaar van Planetzone