Home Nieuws Gadgets & Electronica Black Friday-week bij Amazon

Black Friday-week bij Amazon

In aanloop naar Black Friday-week licht Amazon alvast een tip van de sluier op omtrent de duizenden aanbiedingen die beschikbaar zullen zijn in diverse categorieën. Maar ook vanaf vandaag kun je alvast profiteren van kortingen op de website. Na deze aanloop gaat Black Friday-week dan echt van start op 22 november om te eindigen op 29 november. Klanten zullen zich tegoed kunnen doen aan spectaculaire kortingen op de populairste sinterklaascadeaus, trendy cadeau-ideeën en klassieke eindejaarsgeschenken. De kortingen gelden op speelgoed, elektronica, kleding, beauty, decoratie, keuken en producten in meer dan 20 andere categorieën. Tijdens Black Friday-week zullen elke dag vanaf middernacht Deals van de dag worden aangeboden die slechts 24 uur lang beschikbaar zullen zijn. Daarnaast zullen dagelijks tussen 6:00 uur en 19:45 uur elke 5 minuten nieuwe Lightning Deals verschijnen die tot zes uur lang beschikbaar zullen zijn, of zolang de voorraad strekt. Amazon Prime-leden krijgen een halfuur eerder toegang tot Lightning Deals.

  • Tot 35% korting op een aantal Lego-producten en ook stevige deals voor Hasbro, Melissa and Doug en andere topmerken.
  • Tot 25% korting op Panasonic-camera’s en kortingen op o.a. Nikon, Sony en Olympus.
  • Interessante aanbiedingen voor huis-, tuin- en keukenspullen zoals het kookgerei van Jamie Oliver, Tefal, Le Creuset en bestsellers als Philips Hue. Daarnaast ook kortingen van meer dan 50% op Bosch Professional, Mannesmann en Arlo-beveiligingscamera’s.
  • Topdeals voor trendy producten als robotstofzuigers, dweilrobots en koffiemachines.
  • Kortingen tot 55% op Huawei-producten, waaronder de smartphones. Ook interessante aanbiedingen op andere draadloze merken als Samsung en Nokia.
  • 25% op elektronica van Amazon Basics en ook deals voor andere Amazonproducten als luidsprekers en koptelefoons.
  • Interessante koopjes in het Amazon Fashion-departement met kortingen van 30% op jeans, 40% op de schoenen van het Amazonmerk find. en tot 50% op de dames- en herencollecties van Amazon.
  • Kortingen op bekende modemerken als Esprit, 40% op ondergoed van CK en 30% op jeansmerken als Levi’s.
  • Ook binnen de andere productcategorieën (auto en motor, baby, boeken, beauty, huisdierbenodigdheden, sport en outdoor, kantoorartikelen, horloges, etc.) zullen er aanbiedingen beschikbaar zijn.
  • Voor de muziekliefhebbers is er extra goed nieuws, want wie nu een Amazon Music Unlimited-abonnement neemt, betaalt slechts € 0,99 voor de eerste vier maanden. Daarmee opent zich een muziekbibliotheek met meer dan 50 miljoen muzieknummers die reclamevrij kunnen worden afgespeeld.

Bekijk de Amazon Black Friday-aanbiedingen op: amazon.de/nl.

Makkelijk geleverd, extra entertainment en fun met Amazon Prime
Klanten met een Amazon Prime-lidmaatschap kunnen kiezen voor gratis levering van hun aangekochte producten en dit met bezorging de volgende dag of binnen twee dagen. Daarnaast hebben Prime-leden toegang tot Prime Video; de streamingdienst van Amazon, via PrimeVideo.com. Op deze website kunnen klanten naast honderden series en films ook internationaal bekroonde Amazon Original-series als Tom Clancy’s Jack Ryan, The Marvelous Mrs. Maisel, Modern Love, The Boys, The Grand Tour en binnenkort Star Trek: Picard bekijken.
Meer info op amazon.de/prime, waar je ook je gratis proefperiode van 30 dagen kan starten.

De meest trendy cadeaus van het jaar
Amazon Prime-klanten die op zoek zijn naar inspiratie of naar een cadeau waarmee ze zeker geen blauwtje zullen lopen, kunnen terecht bij de ‘etalages’ en cadeau-ideeën van Amazon zoals de cadeau-ideeën voor Sinterklaas  of de cadeauvinder . Daarnaast is het ook mogelijk je cadeautjes meteen te laten inpakken door Amazon en ze rechtstreeks te laten bezorgen bij de ontvanger