Home Nieuws Gadgets & Electronica Begin het nieuwe jaar goed en shop de mooiste Apple producten en...

Begin het nieuwe jaar goed en shop de mooiste Apple producten en services.

© Apple

We delen graag een aantal suggesties voor de mooiste Apple geschenken.

Apple Watch Series 8

Voor een ieder die niet kan wachten om aan de slag te gaan met de goede voornemens is er de nieuwe Apple Watch Series 8. Met de verschillende bandjes weet je je Watch ook steeds opnieuw een gehele nieuwe look te geven. De Apple Watch Series 8 is al verkrijgbaar vanaf € 499.

iPhone 14 Pro/Pro Max

De iPhone 14 Pro en Pro Max zijn de beste iPhones die Apple ooit gemaakt heeft. Op vele vlakken verbeterd, en ontworpen om echt lang mee te gaan. Met Crashdetectie, SOS-noodmelding via satelliet en het nieuwe Dynamic Island, zit je met de Pro modellen goed. De iPhone 14 Pro en de iPhone 14 Pro Max zijn verkrijgbaar vanaf € 1329 en € 1479, respectievelijk.

Apple One

Begin het jaar goed met alle nieuwe content die de Apple services te bieden hebben. Apple One bundelt namelijk vier Apple services in één handig abonnement: Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade en iCloud+. Een abonnement met 50GB opslag op iCloud heb je al vanaf €16.95 per maand.

Apple TV 4k

De nieuwe Apple TV 4K haalt Apple TV+, Apple Music en Apple Arcade naar je woonkamer. Al het mooiste van Apple, in een klein apparaatje, op je grootste scherm. De nieuwe Apple TV 4K is al vanaf € 169 beschikbaar. Bij aankoop van een Apple device is een gratis Apple TV+‑abonnement van 3 maanden inbegrepen

AirTags

Wat weg is, is gezien. Raak nooit meer je spullen kwijt met de AirTag. Maak er eentje vast aan je sleutels en stop een andere in je tas. Ze verschijnen automatisch op de kaart in de ‘Zoek mijn’-app. Je hebt al een AirTag vanaf € 39, waarbij je ook een gratis inscriptie toe kan voegen (alleen via Apple).

AirPods Pro (2e generatie) 

De nieuwe AirPods Pro zijn op allerlei fronten verbeterd. Het geluid is nu nog voller, sterkere ruisonderdrukking en verbeterde adaptieve transparantie. Je hebt de nieuwste AirPods Pro nu vanaf € 299, en een leuk bijkomend voordeel: daar krijg je nu 6 maanden lang gratis Apple Music bij.

Apple Gift Card

Apple One of een van de Apple services cadeau geven? Dat kan met een Apple Gift Card. Producten, accessoires, apps, games, muziek, films, tv-series, iCloud+ en nog veel meer. Deze cadeaubon is van alle markten thuis. Je geeft een Apple Gift Card al vanaf € 10 euro, dus voor alle budgetten geschikt.

Bron en foto © Apple