Home Nieuws Gadgets & Electronica Back to school & eindexamen cadeautips van Dell Technologies & Alienware

Back to school & eindexamen cadeautips van Dell Technologies & Alienware

© Dell Technologies

Dell Technologies deelt cadeautips voor pas afgestudeerde eindexamenkandidaten die zich opmaken voor hun vervolgopleiding. Met onderstaande technologie is succes (en plezier) gegarandeerd.

 • XPS 13 (9315)
De zeer compacte XPS 13 is de lichtste laptop van Dell, ontworpen voor ultieme mobiliteit voor studenten of scholieren die veel onderweg zijn en overal en altijd een stijlvolle en krachtige laptop bij de hand willen hebben.
Vanaf € 1049,- link

 • XPS 13 Plus (9320)

De XPS 13 Plus is de krachtigste, ultradraagbare laptop van Dell met een minimalistisch en modern ontwerp. Voor creatievelingen die zich bezighouden met audio-, video- of fotobewerking.

Vanaf: € 1699,- Link

 • Inspiron 16 

Een lichtgewicht laptop met een 16 inch beeldscherm op de breedte van een 15 inch laptop. De Inspiron 16 met AMD Ryzen-processor is zeer veelzijdig tegen een scherpe prijs. 

Vanaf: € 697,-  Link

GAMING-PRODUCTEN

 • G15 Gaming Laptop

De G15-gaminglaptop heeft een stijlvolle, retro-look en levert allround prestaties met het nieuwste van Intel-, NVIDIA- en AMD-processors, samen met een unieke F9 Game Shift-knop, om de prestaties met één druk op de knop tot het uiterste te drijven.

Vanaf: € 999,- Link

 • Alienware Dual Mode Wireless Gaming Headset (AW720H)

Ontworpen om de hele dag comfortabel te dragen, met een indrukwekkende batterijduur, AI-ruisonderdrukkende intrekbare boommicrofoon en Dolby Atmos 3D-audio-omgeving.

Vanaf: €185,- Link

 • Alienware Wireless Gaming Mouse (AW620M)

Een draadloze gamingmuis met een batterijduur tot 140 uur, gemaakt voor echte marathonlopers. Hij beschikt over een speciaal duimkanaal en tactile greepzones om te helpen op een comfortabele manier de controle te behouden.

Vanaf: € 99,99 Link

 • Alienware Tenkeyless Gaming Keyboard (AW420K)

Dit compacte Tenkeyless (TKL) toetsenbord biedt verbeterde draagbaarheid wanneer je onderweg aan het gamen bent. Selecteerbare profielen zorgen voor een aanpasbare ervaring.

Vanaf: € 172,- Link

 • Dell 27 Inch Gaming Monitor (G2723HN)

Het maakt niet uit of je een beginner of een gevorderde gamer bent, de Dell 27 gamingmonitor is gemaakt om een vloeiende en uiterst responsieve game-ervaring te bieden. Het kan alle nieuwste game-machines van stroom voorzien, of je nu je x14 dockt, of je PS5, Xbox Series X of Nintendo Switch opstart.

Vanaf: € 254,- Link

 • Alienware m16

De m16 is stacked end-to-end met toonaangevende panelen, Dolby Vision/Atmos en prestatietechnologie van de volgende generatie van Intel en NVIDIA. Deze laptop biedt een nieuw niveau van gameprestaties en immersive ervaringen binnen de Alienware mobility familie.

Vanaf: € 2399,- Link

MONITORS

 • Dell 14 draagbare monitor (P1424H)

Dell’s 14-inch draagbare monitor is de perfecte reisgenoot om onderweg gemakkelijk te werken of te ontspannen.

Vanaf: € 289,-  link

 • Dell 24 FHD Monitor (S2421HN)

De 24-inch FHD-monitor brengt geweldige stijl en kwaliteit in elke woonruimte, waardoor het een monitor is die voldoet aan de dagelijkse behoeften en stijl. 

Vanaf: € 162,- Link

Bron en foto © Dell Technologies