Home Nieuws Gadgets & Electronica ASUS Republic of Gamers brengt SCAR III gaming laptop uit

ASUS Republic of Gamers brengt SCAR III gaming laptop uit

Het nieuwste SCAR-model wordt gekenmerkt door oogstrelend, vernieuwd design, verbeterde koeling, krachtige specs en een metalen afwerking

ASUS Republic of Gamers heeft de opvolger van eerder geprezen SCAR-modellen uitgebracht in Nederland en België. De ROG SCAR III is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland en België en wordt gekenmerkt door veelzijdigheid, kracht, vernieuwd design en een 240Hz beeldscherm, dat bovendien voldoet aan de hoge eisen van pro’s.

Vooruitstrevend, functioneel design
Efficiëntie en innovatie komen samen in de strakke, gunmetal-grijze ROG Strix SCAR III. Het karakteristieke ontwerp is geïnspireerd op onze samenwerking met BMW Designworks Group. Het subtiele interieur met koolstofpatroon wordt geaccentueerd door Aura Sync-verlichting die zich uitstrekt over de nieuwe, omhullende lichtbalk, het toetsenbord en het ROG-logo. 

Zichtbare, intelligente koeling
ROG’s Intelligent Cooling-filosofie combineert de juiste functies en systeeminstellingen om de beste ervaring te waarborgen voor elke situatie. De Strix SCAR III verbetert de goed geventileerde buitenkant met een zelfreinigende, thermische module die stof uitstoot om de levensduur te verbeteren. Flinterdunne, Dubbele n-Blade ventilatoren draaien 83 mesjes rond om de luchtstroom te verbeteren. Aan de hand van ROG Armoury Crate-software wordt er naadloos tussen bedrijfsmodi om de prestaties en de akoestiek voor verschillende taken te optimaliseren.

Professioneel beeldscherm
Het beeldscherm van de SCAR III maakt gebruik van snelheid die esporters ook hebben omarmd. Het 240Hz/3ms-paneel maakt zeer hoge FPS-gameplay mogelijk, om de gebruiker extra voordeel te bieden tijdens een competitieve speelsessie. De vloeiende, scherpe beelden zorgen ervoor dat gamers nóg meer op gaan in hun games. 

Flexibel en veelzijdig
Sluit al je favoriete randapparaten aan. Profiteer van razendsnelle overdrachten op Gen 2-snelheden via USB 3.1 Type-C™ met DisplayPort™ 1.4, of sluit een extern beeldscherm aan. Drie Type-A USB 3.1 Gen 1-poorten staan klaar voor alle onmisbare apparatuur, terwijl HDMI 2.0b gebruikers laat genieten van films en games op een 4K monitor of tv, op maximaal 60Hz. Geïntegreerde Gigabit Ethernet zorgt voor lagere netwerklatentie voor competitieve multiplayer gaming, als aanvulling op de ingebouwde wifi. Deze verbinding is altijd sterk dankzij ROG RangeBoost. Het unieke RangeBoost-algoritme evalueert de signaalsterkte van vier interne antennes en kiest het beste paar dat voor de locatie is te gebruiken, waardoor dode hoeken tot een minimum worden beperkt en het draadloze bereik met tot wel 30% wordt vergroot.

Prijs en beschikbaarheid
De ROG SCAR III is nu verkrijgbaar in Nederland en België