Home Nieuws Gadgets & Electronica ASUS kondigt uitgebreide creator- en OLED line-up met Windows 11 aan

ASUS kondigt uitgebreide creator- en OLED line-up met Windows 11 aan

ASUS heeft vandaag een grote uitbreiding aangekondigd van zijn ecosysteem om creators te versterken — inclusief een reeks aan uitgebreidere ProArt-apparaten, een uitgebreide selectie aan Windows 11 laptops en PC’s voor creatieve professionals en een compleet aanbod van laptops met OLED-displays voor alle soorten creators. De aankondigingen werden gedaan tijdens het virtuele Create the Uncreated launch event. Met nieuwe laptops, displays, randapparatuur, een desktop, een projector en een moederbord, maakt deze nieuwe line-up het mogelijk voor content creators van alle soorten om hun beste werk af te leveren door optimale workflows en unieke innovaties.

“In de kern zijn wij vernieuwers die met veel trots onze beste ideeën tot leven brengen. De line-up van vandaag levert ervaringen voor de creators, die mogelijk zijn gemaakt door de creators zelf — om zo verbeelding om te zetten in realiteit”, zei ASUS co-CEO Samson Hu.

“De nieuwe ASUS Zenbook, Vivobook en ProArt Studiobook-serie inspireren content creators met hun kracht en performance,” zei Nicole Dezen, Vice President, Device Partner Sales, Microsoft Corp. “Gecombineerd met de mogelijkheid om te upgraden naar Windows 11 zullen gebruikers hun productiviteit en creativiteit boosten. Om creators van uitgebreide mogelijkheden te voorzien blijft ASUS werken aan sterke partnerships. Als een belangrijke partner van ASUS levert NVIDIA® de beste NVIDIA RTX™ GPU’s uit de industrie en de beste ondersteuning voor creators met NVIDIA Studio — inclusief app-versnellingen, speciale Studio-drivers en exclusieve apps zoals NVIDIA Broadcast en Omniverse™.”

Bron en foto © ASUS

Vorig artikelEA Sports en UNICEF Goodwill ambassadeur David Beckham slaan de handen ineen
Volgend artikelAdformatie een dag lang op zwart tijdens de Dag van de Audio
Ik ben de eigenaar van Planetzone