Home Nieuws Gadgets & Electronica Amazon introduceert ‘Prime Exclusieve Deals’

Amazon introduceert ‘Prime Exclusieve Deals’

© Amazon

Amazon introduceert ‘Prime Exclusieve Deals’ – een nieuw shopping event op 11 en 12 oktober met aanbiedingen en grote kortingen voor de komende feestdagen

Het nieuwe 48-uurs event geeft Prime-leden exclusieve vervroegde toegang tot feestdagendeals op www.amazon.nl/exclusievedeals, waaronder must-have merken als Philips, Samsung, Sony, LEGO, Bosch, Garmin, Bose en Acer.

Amazon onthult Prime Exclusieve Deals, een nieuw tweedaags wereldwijd shopping event, exclusief voor Prime-leden. Het deals event begint op 11 oktober om 00.00 uur en loopt tot en met 12 oktober in 15 landen: Oostenrijk, Canada, China, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland, Polen, Portugal, Spanje, Zweden, Turkije, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Prime Exclusieve Deals geeft, met honderdduizenden aanbiedingen, Prime-leden de mogelijkheid om vroeg met de inkopen voor de feestdagen te beginnen.

Tijdens het tweedaagse evenement komen duizenden aanbiedingen voorbij van must-have producten van topmerken in verschillende categorieën, zoals elektronica van Samsung, Sony, Bose, Garmin en Acer, huis en keukenbenodigdheden van Philips en Bosch speelgoed must-haves van LEGO, Playmobiel, Barbie en Hasbro en populaire merken op het gebied van schoonheid en persoonlijke verzorging als onder andere Braun, Oral B en Sonicare.

“Ik ben zeer verheugd om Amazon’s nieuwe Prime Exclusieve Deals event aan onze klanten te introduceren, zegt Roeland Donker, Country Manager voor Amazon.nl. “Het is een nieuwe kans voor onze huidige en nieuwe Prime-leden om de beste deals te scoren op enkele van onze topmerken. Klanten willen nu meer dan ooit geld besparen, vooral met de feestdagen voor de deur. Met dit exclusieve deal-evenement hebben Prime-leden nu vroegtijdig toegang tot duizenden deals.”

Voorbereiding op de Prime Exclusieve Deals

Amazon maakt het gemakkelijker dan ooit voor Prime-leden om zich voor te bereiden op de Prime Exclusieve Deals, door gepersonaliseerde dealmeldingen in te stellen en boodschappenlijstjes te maken. Klanten kunnen, om te profiteren van Prime Exclusieve Deals, lid worden van Amazon Prime met een gratis proefperiode van 30 dagen op amazon.nl/prime. Na de proefperiode is Prime €2,99 per maand, kijk voor meer informatie op amazon.nl/prime.

Persoonlijke dealmeldingen instellen op mobiel + app

De dealmeldingen via de Amazon.nl app helpen Prime-leden om alvast vooruit te plannen welke deals ze liefst willen aanschaffen. Prime-leden kunnen zich aanmelden om dealmeldingen te ontvangen tijdens de Prime Exclusieve Deals op basis van hun recente Amazon-zoekopdrachten en onlangs bekeken items. Om op de hoogte te blijven van al het Prime Exclusieve Deals nieuws ga je naar https://www.amazon.nl/exclusievedeals

Bron en foto © Amazon

Vorig artikel[Video] Online dramaserie Herres keert terug met derde seizoen
Volgend artikeliRobot introduceert 2-in-1 robotstofzuiger en dweilrobot met iRobot OS 5.0-updates
Ik ben de eigenaar van Planetzone