Home Nieuws Francien Regelink komt met derde boek: DRUKS. Mijn (on)rustige leven met ADHD

Francien Regelink komt met derde boek: DRUKS. Mijn (on)rustige leven met ADHD

Francien Regelink, auteur van Francien laat je tieten nog eens zien en Help ik sta online! komt deze maand met een nieuw boek: DRUKS. Mijn (on)rustige leven met ADHD. De titel is onderdeel van een serie waarin in 2018 al bestseller Maar je ziet er helemaal niet autistisch uit van Bianca Toeps verscheen. 

‘Heb jij je pilletje al geslikt?’ vragen mensen zich vaak af als ze Francien Regelink voor het eerst ontmoeten. Het antwoord verschilt per dag, en dat is zo gek nog niet, want wist je dat 20 tot 65% van de AD(H)D’ers zijn of haar medicijnen niet of niet consequent slikt? Of dat de kans op ontslag bij AD(H)D’ers 60% hoger ligt? Of dat AD(H)D’ers een verhoogde kans hebben op depressie? AD(H)D is meer dan alle dagen heel druk en in DRUKS. Mijn (on)rustige leven met ADHD legt Francien uit wat AD(H)D precies is en geeft ze een ongefilterd kijkje in haar leven. The good and the bad. Ze laat niets onbesproken. Ze vertelt je waarom boodschappen doen soms een uitdaging is, over drukte tussen de lakens, welke medicatie ze (soms niet) slikt maar ook hoe ze haar AD(H)D inzet als superpower. Samen met Kinderarts Dannis van Vuurden (onder andere bekend van Topdokters) en AD(H)D-coach Cathelijne Wildervanck (auteur van ADHD hoe haal je het uit je hoofd?) heeft Francien een boek gecreëerd dat een must is voor iedereen die direct of indirect met AD(H)D te maken heeft.

Francien Regelink
Francien Regelink werd in 2014 landelijk nieuws toen ze bij Nieuwsuur vertelde over haar nare ervaring met shame-sexting. Ze werd nog bekender met de verschijning van haar eerste boek Francien laat je tieten nog eens zien. Regelink runde lange tijd de succesvolle blog Girls Love 2 Run en werkt nog steeds als (sport)marketeer. Daarnaast geeft ze mediatraining op middelbare scholen. DRUKS is haar derde boek.

Bron © Blossombooks