Home Nieuws Film nieuws Zes films om bij weg te zwijmelen op Valentijnsdag bij Pathé Thuis

Zes films om bij weg te zwijmelen op Valentijnsdag bij Pathé Thuis

Deze Valentijnsdag moeten we het doen zonder romantische etentjes buiten de deur of een bioscoopdate. Niet getreurd, we trekken het grote doek gewoon door naar jouw bank. Zo is de veelbesproken film After We Collided nu te zien bij Pathé Thuis. Nog niet uitgezwijmeld? We hebben de nodige dosis romantische films voor jullie geselecteerd waarmee je deze dag wel doorkomt – met óf zonder lover.

Love, Simon
Simon heeft het allemaal: een leuke groep vrienden en een knappe vriendin. Maar niemand weet dat hij homoseksueel is. Hij bouwt online een relatie op met ‘Blue’, een anonieme klasgenoot. Beide kwesties zetten zijn leven totaal op zijn kop. Kijk Love, Simon vanaf €2,99 op Pathé Thuis.

Klik hier voor Love Simon

After We Collided
In After wordt het liefdesverhaal gevolgd van Hardin Scott en Tessa Young. After We Collided betreft het tweede deel van de verfilmde boekenreeks. Hierin zie we hoe Hardin en Tessa hun break-up verwerken op elk hun eigen manier. Terwijl Hardin terugvalt in slechte gewoontes heeft Tessa nieuw zelfvertrouwen gekregen en begint ze aan haar droomstage. Kijk After We Collided vanaf €4,99 op Pathé Thuis.

Klik hier voor After We Collided

Casanova’s
Deze Nederlandse romcom draaide nog maar net in de bioscoop, maar kun je nu al zien vanuit huis. De onzekere en timide journalist Bas gaat undercover om een mysterieuze datingscoach te ontmaskeren, die beweert incompetente mannen binnen drie dagen te kunnen transformeren in heuse casanova’s. Kijk Casanova’s vanaf €4,99 op Pathé Thuis.

Klik hier voor Casanova’s

The Secret: Dare to Dream
De jonge weduwe Miranda worstelt zich samen met haar drie kinderen door het leven. Dan botst zij tegen de aantrekkelijke Bray aan, die een helpende hand biedt, maar een geheim met zich meedraagt dat alles kan veranderen. Kijk The Secret: Dare to Dream vanaf €4,99 op Pathé Thuis.

KLik hier voor The Secret: Dare to Dream

De Beentjes van Sint-Hildegard
Jan en Gedda zijn al 35 jaar met elkaar getrouwd. Jan voelt zich verstikt door de overdadige liefde van Gedda en besluit om los te breken van de ingesleten patronen en doet alsof hij dement wordt. Hier begint een ontdekkingsreis naar zichzelf en een nieuwe fase in zijn leven. Kijk De Beentjes van Sint-Hildegard vanaf €4,99 op Pathé Thuis.

KLik hier voor De Beentjes van Sint-Hildegard

Endless
Chris en Riley hebben net eindexamen gedaan en zijn smoorverliefd op elkaar. Als Chris bij een heftig ongeluk om het leven komt zit hij vast in een wereld tussen leven en dood. Toch ontdekken ze een manier om met elkaar in contact te komen. Kijk Endless vanaf €2,99 op Pathé Thuis.

Klik hier voor Endless

www.pathethuis.nl

Bron © Pathé Thuis