Home Nieuws Film nieuws Zet je schrap voor de Extended Director’s Cut van Fast &...

[video] Zet je schrap voor de Extended Director’s Cut van Fast & Furious 9: The Fast Saga

Fast Furious 9 Copyright 2020 Univeral Studios All Rights Reserved

Fast Furious 9 Copyright 2020 Univeral Studios All Rights Reserved

Listen up! Het is eindelijk tijd om Fast & Furious 9 aan je collectie te te voegen en steeds opnieuw te bekijken! Met de originele bioscooprelease, de Director’s Cut en meer dan een uur aan exclusieve bonuscontent kunnen fans het nieuwste adembenemende deel in de eigen huiskamer beleven.

Dominic Toretto (Vin Diesel) en Letty (Michelle Rodriguez) dachten hun gevaarlijke verleden achter hen te kunnen laten. Als plotseling Doms broer, Jakob (John Cena), opduikt moeten zij weer in actie komen. De crew komt samen om een oude rekening te vereffenen en het diabolische plan van een oude bekende te stoppen om hun familie te beschermen.
Justin Lin keert terug als regisseur en levert zijn opgevoerde versie van deze film af. Bereid je in de Director’s Cut voor op extra lange actiescènes en meer spektakel die niet in de bioscoop te zien waren!

Fast Furious 9 Copyright 2020 Univeral Studios All Rights Reserved

BONUS FEATURES OP 4K UHD, BLU-RAYTM, DVD EN VOD:


•    GAG REEL


•    FAST & FURIOUS 9: ALL IN: De Fast-familie nodigt je uit om deel uit te maken van de crew terwijl ze je een intieme kijk geven op hoe Fast & Furious 9 deze epische franchise naar nog grotere hoogten stuwt. Deze bonusfilm, met meer dan 46 minuten aan inhoud, bevat terugkerende personages, nieuwe castleden, enorme stunts, grote verrassingen en nog veel meer.


•    PRACTICALLY FAST: Als het op stunts aankomt, lijkt het erop dat elke film in The Fast Saga de vorige overtreft. In dit stuk bekijken we hoe Justin Lin en zijn team zoveel mogelijk stunts draaien in-camera en hoe dat praktisch verloopt, waardoor de film een bepaalde authenticiteit krijgt die niet kan worden bereikt door alleen visuele effecten of CGI.


•    SHIFTING PRIORITIES: Veel van deze personages leerden we kennen toen The Fast and the Furious in 2001 werd uitgebracht. In de ruim 20 jaar die sindsdien zijn verstreken, zijn niet alleen de personages zelf gegroeid en geëvolueerd, maar ook de acteurs die hen vertolken. Kunst imiteert vaak het leven, en wij kijken hoe dat in het bijzonder geldt voor Fast & Furious 9.


•    JUSTICE FOR HAN: Han is terug! Sung Kang en Justin Lin bespreken de ontstaansgeschiedenis van de terugkeer van dit geliefde personage, terwijl de cast onthult hoeveel het voor hen betekent om Kang weer mee te hebben tijdens de rit.

Fast Furious 9 Copyright 2020 Univeral Studios All Rights Reserved


•    A DAY ON SET WITH JUSTIN LIN: De taak van een regisseur bij een productie met de omvang van Fast & Furious 9 is onmetelijk. Breng een dag door met Justin Lin en zie hoe veeleisend het is om een productiedag te leiden terwijl jij degene bent die alle antwoorden heeft.


•    JOHN CENA: SUPERCAR SUPERFAN: John Cena is een echte auto expert, en geen enkele franchise gebruikt auto’s zoals Fast. Kijk hoe John van de ene exotische auto naar de andere exotische auto springt zoals een kind in een snoepwinkel, terwijl je een kijkje neemt op enkele van de zeldzaamste en duurste auto’s in de wereld.


•    FEATURE COMMENTARY (THEATRICAL AND DIRECTOR’S CUT) WITH PRODUCER/CO-WRITER/DIRECTOR JUSTIN LIN

Fast Furious 9 Copyright 2020 Univeral Studios All Rights Reserved

Fast & Furious 9 is binnenkort beschikbaar:


– 11 november 2021: digitale aankoop
– 17 november: 4K Ultra HD (+ limited steelbook), Blu-ray™, DVD, en VOD

Bron en foto Copyright 2020 © Univeral Studios All Rights Reserved