Home Nieuws Film nieuws Theatershow Jandino Asporaat: ‘Judeska in de TBS-klinuiek’ exclusief te zien in...

[Video] Theatershow Jandino Asporaat: ‘Judeska in de TBS-klinuiek’ exclusief te zien in de bioscoop

© WW Entertainment

Na de succesvolle theatertournee van de knotsgekke klucht ‘Judeska in de TBS-kliniek’ van cabaretier Jandino Asporaat brengt filmdistributeur WW Entertainment, in samenwerking met Het Huis van Asporaat, een exclusieve eenmalige vertoning van dit theaterstuk naar de bioscoop. De registratie van de theatervoorstelling is op maandag 19 december te zien in bioscopen door het hele land. 

Over de voorstelling

Na de zoveelste aanvaring met de wet, persoonlijke beledigingen en fysieke aanvallen besluit de rechtbank Judeska in de tbs-kliniek te laten opnemen. Hier moet zij noodgedwongen op zoek gaan naar zichzelf door middel van creatieve therapieën, groepsgesprekken en agressietraining. Maar als ze ergens niet tegen kan, is het wel dat haar verteld wordt wat ze moet doen. Slaagt het personeel erin om van Judeska een beter mens te maken of zijn zij straks degenen die therapie nodig hebben? Een ding is zeker: de TBS-kliniek zal na haar verblijf nooit meer hetzelfde zijn.

Cast
Jandino Asporaat, Alpha Oumar Barry, Nienke Eijkens, Thomas Bernard Hengeveld, Davy Eduard King, Junelisa Asporaat en Lisa Morrell
Stand-in: Murth Mossel

Makers
‘Judeska in de TBS-Kliniek’ is geproduceerd door Het Huis van Asporaat en geregisseerd door Jandino Asporaat & Kenneth Asporaat, met co-regie van Marielle van de Griendt. Het Huis van Asporaat is producent van aansprekende online formats, televisieprogramma’s, theaterconcepten en verzorgt daarnaast het management van artiesten. Programma’s vinden hun weg naar zowel theaters in binnen- en buitenland, als commerciële televisiezenders. Oprichters en mede-eigenaren van Het Huis van Asporaat zijn de gebroeders Jandino en Kenneth Asporaat.

Filmdistributeur WW Entertainment brengt de film landelijk op 19 december eenmalig in de bioscopen.

Bron en foto © WW Entertainment

Vorig artikelCategorieën en nieuwe artiesten Top 40 Awards
Volgend artikelThe North Face lanceert Neon Icons