Home Nieuws Film nieuws [Video] Spider-Man: No Way Home weer in de bioscopen

[Video] Spider-Man: No Way Home weer in de bioscopen

0
[Video] Spider-Man: No Way Home weer in de bioscopen
Benedict Cumberbatch stars as Doctor Strange and Tom Holland stars as Spider-Man/Peter Parker in Columbia Pictures' SPIDER-MAN: NO WAY HOME. © MARVEL 2021 CPII All Rights Reserved

We kunnen weer melden dat SPIDER-MAN: NO WAY HOME eindelijk opnieuw te zien is in de bioscopen. De film zal in maar liefst 120 bioscopen gaan draaien in 2D, 3D, 4D, IMAX, Dolby Cinema en ScreenX.

SPIDER-MAN: NO WAY HOME heeft internationaal al meerdere box office records verbroken. Wereldwijd heeft de film al meer dan 1.69 miljard dollar opgebracht, waarmee het de best bezochte film van 2021 was en het zijn plaats heeft bevestigd als de zesde meest winstgevende film ooit bij de wereldwijde box office.

Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Spider-Man-films is onze vriendelijke superheld ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld. Als hij Doctor Strange om hulp vraagt, staat er meer op het spel dan ooit tevoren. Dit dwingt hem onder ogen te zien wat het nu echt betekent om Spider-Man te zijn.

Met o.a. Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch

#SpiderManNoWayHome
#Spiderman

WIN SPIDER-MAN FILMPAKKET KLIK HIER

Bron en foto © MARVEL 2021 CPII All Rights Reserved