Home Nieuws Film nieuws Releases The Searchers september

[video] Releases The Searchers september

Cash Truck, Photo credit: Christopher Raphael © 2021 Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc. All Rights Reserved

The Searchers komt met verschillende titels die binnenkort in de bioscopen of digitaal zullen gaan draaien. Dit kun je verwachten:

‘I Care A Lot’ – 23/09/2021

De succesvolle Marla Grayson werpt zich op als wettelijke voogd voor bejaarden, die zelf niet langer in staat zouden zijn om hun eigen financiën te beheren. Marla heeft een groot talent om de wet in haar voordeel te gebruiken en in het nadeel van haar klanten. Maar wanneer ze in contact komt met Jennifer Peterson, een schijnbaar perfect nieuw slachtoffer, beseft ze al snel dat ook Jennifer niet is wie ze lijkt te zijn. Terwijl Marla krampachtig vasthoudt aan haar ongrijpbare ‘American Dream’, staat haar een ijzingwekkend avontuur te wachten.


´I Care A Lot´ is geregisseerd door J Blakeson (‘The 5th Wave’), met in de hoofdrol de Academy Award®-genomineerde Rosamund Pike (‘Gone Girl’), Eiza González (‘Baby Driver’) en Peter Dinklage (‘Game of Thrones’).

‘Cash Truck’ – 23/09/2021 (ook te zien op Prime Video)

Wanneer H (Jason Statham) aan de slag gaat bij een geldtransportbedrijf, dat verantwoordelijk is voor het wekelijks vervoeren van honderden miljoenen dollars, heeft hier net een dodelijke roofoverval plaatsgevonden. De crew bekijkt de mysterieuze H met argwaan: is hij een undercover politieagent, een oorlogsheld of een crimineel meesterbrein?

Na onder andere Lock, Stock and Two Smoking Barrels werken Guy Ritchie en Jason Statham voor de vierde keer samen in deze actiefilm die zich afspeelt over verschillende tijdslijnen en vanuit verschillende perspectieven.

‘The Asset’ – 01/10/2021

Anna en Rembrandt zijn twee van ‘s werelds belangrijkste huurmoordenaars met een gezamenlijk, geheimzinnig verleden in Vietnam. Wanneer Anna’s mentor Moody wordt vermoord, moeten de twee rivalen een ongemakkelijke alliantie vormen en terugkeren naar Vietnam om de moordenaar op te sporen.


‘The Asset’ is een Amerikaanse actiethriller, geregisseerd door Martin Campbell en geschreven door Richard Wenk met in de hoofdrollen Michael Keaton, Maggie Q en Samuel L. Jackson.

‘Gunpowder Milkshake’ – TBA

Sam was pas twaalf jaar oud toen haar moeder Scarlet, een vooraanstaande sluipmoordenaar, gedwongen werd om haar te verlaten. Opgevangen door ‘The Firm’ – de misdaadorganisatie waar haar moeder voor werkte, treedt ze in haar moeders voetsporen en werkt ze zich op tot huurmoordenaar. Wanneer Sam vervolgens een jong meisje onder haar hoede neemt, worden alle zaken echter op zijn kop gezet en moet ze zich tegen ‘the Firm’ keren. Navot Papushado heeft de film geregisseerd en geschreven samen met Ehud Lavski. Met in de hoofdrollen Karen Gillan, Carla Gugino, Lena Headey, Michelle Yeoh.

Bron en foto © The Searchers

Vorig artikel[video] Wie wordt vrijdag gekroond tot de Next Dutch Drag Race Superstar in de finale van het tweede seizoen van Drag Race Holland
Volgend artikelBeelden daders overval bij gezin Zahavi in Opsporing Verzocht
Ik ben de eigenaar van Planetzone