Home Nieuws Film nieuws Prime Video presenteert Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude...

[Video] Prime Video presenteert Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte

© Prime Video

De 6-delige serie is vanaf nu te zien op Prime Video

Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte is een reisserie waarin de legendarische voetballer Ruud Gullit op zoek gaat naar de schatten en mysteries van het oude Egypte. Iedereen kent Ruud Gullit, maar niemand weet dat hij al heel lang droomt van een reis naar het oude Egypte.

Voor het eerst in zijn leven bezoekt hij het land waar hij al zo lang een obsessie voor heeft, maar waar hij nooit is geweest. Ruud Gullit doorkruist het land met zijn rijke geschiedenis, waar hij vrijdenkers en vooraanstaande wetenschappers ontmoet. Hij komt in Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte op plaatsen waar normaal niemand wordt toegelaten en zoekt antwoorden op de vragen die hij zich al heel lang stelt zoals: bestaat de vloek van Toetanchamon; waren het wel mensen die de piramides bouwden; wordt er een geheim verborgen onder de poten van de sfinx; waarom worden zwarte farao’s in de geschiedenis, kunst, TV en film vaak genegeerd?

“Deze reis is één van de mooiste dingen die ik heb mogen meemaken in mijn leven. Mijn droom is uitgekomen” , aldus Ruud Gullit.

Ruud Gullit en de Mysteries van het Oude Egypte wordt geproduceerd door Scenery & Atlas Collective.

Bron en foto © Prime Video

Vorig artikel[Video] Eredivisie zwaait WK-gangers uit met kunstwerk op Schiphol
Volgend artikel[Video] Grooming en uitbuiting in de nieuwe Videoland documentaire over de schimmige wereld van jongensprostitutie: ‘Payboys’
Ik ben de eigenaar van Planetzone