Home Nieuws Film nieuws Operation Mincemeat is vanaf 4 juli beschikbaar op PVOD & PEST

[Video] Operation Mincemeat is vanaf 4 juli beschikbaar op PVOD & PEST

© Copyright 2022 Warner Bros Entertainment Inc All Rights Reserved

[Drama] Historisch oorlogsdrama, Operation Mincemeat, is geïnspireerd op het ongelooflijk maar waargebeurd verhaal over de meest geslaagde list ooit geprobeerd in een oorlog. De film brengt een sterrencast samen met onder andere Colin Firth, winnaar van de Oscar® voor Beste Acteur voor zijn rol in The King’s Speech. 

Operation Mincemeat is vanaf 4 juli thuis te bekijken via Pathé Thuis, Ziggo, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, Microsoft Xbox & Rakuten TV.

© Copyright 2022 Warner Bros Entertainment Inc All Rights Reserved

Het is 1943. De geallieerden zijn vastbesloten om Europa te ontworstelen aan Hitlers ijzeren greep en plannen een grote aanval op Sicilië. Maar ze staan voor een onmogelijke uitdaging: hoe kunnen ze een enorme invasiemacht beschermen tegen een mogelijk bloedbad? Twee speciale inlichtingenofficieren, Ewen Montagu (Colin Firth) en Charles Cholmondeley (Matthew Macfadyen), krijgen de opdracht om de meest briljante en bijzondere desinformatiestrategie van de hele oorlog te verzinnen, op basis van een wel heel onwaarschijnlijke geheim agent: een dode man.​

Bron en foto © Copyright 2022 Warner Bros Entertainment Inc All Rights Reserved

Vorig artikel[Video] Volbeat naar Sportpaleis, Antwerpen en GelreDome Arnhem
Volgend artikelPathé legt grootste handdoek ooit (30 x 8,5m) op Scheveningse strand voor ‘Summer Cinema’ screenings
Ik ben de eigenaar van Planetzone