Home Nieuws Film nieuws Ook België maakt zich klaar voor Bon Bini Holland 3

[video] Ook België maakt zich klaar voor Bon Bini Holland 3

© WW Entertainment

Robertico, Gerrie, Ahmet en Judeska en alle bekende F.C. Kip karakters zijn terug in de meest geliefde Nederlandse filmfranchise van dit moment: BON BINI HOLLAND 3. Na het grote succes in België van Bon Bini Holland, Bon Bini Holland 2 en Bon Bini: Judeska in da House zal ook BON BINI HOLLAND 3 in België te zien zijn. De film draait vanaf 8 december in de Belgische bioscopen.

De komische speelfilms Bon Bini Holland, Bon Bini Holland 2 en Bon Bini: Judeska in da House trokken wereldwijd meer dan 1,7 miljoen mensen naar de bioscoop en na drie bekroningen van het Gouden Kalf van het Publiek op rij kon het derde deel niet uitblijven. BON BINI HOLLAND 3 is nog grappiger en grootser, ook door de internationale opnames in New York, Curaçao, Duitsland en Nederland.

Naast de vaste acteurs Jandino Asporaat, Alpha Oumar Barry, Sergio Romero IJssel en Phi Nguyen is de cast van BON BINI HOLLAND 3 aangevuld met Tygo Gernandt, Rico Verhoeven, Najib Amhali, Roué Verveer en Lamara Strijdhaftig. BON BINI HOLLAND 3 is voor iedereen en draait vanaf 8 december in de Belgische bioscopen. De trailer van de film is te bekijken op de BON BINI HOLLAND social kanalen.

Verhaal


Wanneer Robertico zich voordoet als eigenaar van F.C. Kip wordt het kiprestaurant overgenomen door de Amerikaanse fastfood gigant Wicked Chicken. The American Dream lijkt voor iedereen werkelijkheid te worden, maar eenmaal in New York lopen de zaken anders dan gepland. Lukt het Robertico om zijn ware identiteit verborgen te houden voor het meisje van zijn dromen, Zoë? Wat doet Judeska op de New York Fashion Show? En Gerrie op een cruise in de Caribbean? Maar vooral: lukt het de F.C. Kippers om hun restaurant weer in eigen handen te krijgen?

Cast

Naast Jandino Asporaat, Sergio Romero IJssel, Alpha Oumar Barry en Phi Nguyen zullen ook rollen vertolkt worden door onder andere Lamara Strijdhaftig (SpangaS) en Tygo Gernandt (Casanova’s, The Passion), Roué Verveer, Rico Verhoeven en Najib Amhali.

Bon Bini reeks

Bon Bini Holland, Bon Bini Holland 2 en Bon Bini: Judeska in da House waren eerder grote publiekssuccessen in Nederland en het buitenland. In Nederland zagen meer dan 550.000 bezoekers (Bon Bini Holland), 715.000 (Bon Bini Holland 2) en 345.000 (Bon Bini: Judeska in da House) de films in de bioscoop. Wereldwijd hebben zagen meer dan 1,7 miljoen bezoekers de bioscoopfilms Bon Bini Holland, Bon Bini Holland 2 en Bon Bini: Judeska in da House. Op Curaçao zijn Bon Bini Holland en Bon Bini Holland 2 de best bezochte Nederlandse films ooit. Daarnaast werden Bon Bini Holland, Bon Bini Holland 2 en Bon Bini: Judeska in da House alledrie door het Nederlandse publiek beloond met het Gouden Kalf van het Publiek. 

De makers

BON BINI HOLLAND 3 wordt geproduceerd door Maarten Swart voor Kaap Holland Film (Ron Goossens: Low Budget Stuntman, Bon Bini Holland, De Marathon en Het Diner) in samenwerking met Het Huis van Asporaat, WW Entertainment en Huntu Productions. BON BINI HOLLAND 3 is geregisseerd door Pieter van Rijn (Flikken Maastricht, Familieweekend, ’T Schaep met de 5 pooten). Het scenario is geschreven door Michel Bonset, Jandino Asporaat, Maarten Swart en Anjali Taneja. Deze film is tot stand gekomen met steun van het Nederlands Filmfonds, de Netherlands Film Production Incentive en Stichting Abraham Tuschinksi Fonds.

Bron en foto © WW Entertainment

Vorig artikelMilestone en Feld Entertainment presenteren Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5
Volgend artikelGrootschalige oorlogsvoering keert terug in Battlefield 2042, nu verkrijgbaar 
Ik ben de eigenaar van Planetzone