Home Nieuws Film nieuws Niks Vreemds Aan: nieuwe Nederlandse bioscoopfilm krijgt vroege release bij filmplatform...

[video] Niks Vreemds Aan: nieuwe Nederlandse bioscoopfilm krijgt vroege release bij filmplatform Pathé Thuis

De nieuwe Nederlandse komediefilm Niks Vreemds Aan is vanaf 29 augustus, slechts 10 dagen na de bioscooprelease, exclusief beschikbaar via streamingplatform Pathé Thuis en bij KPN. Niks Vreemds Aan, een Nederlandse productie met hoofdrollen voor onder andere Ilse Warringa en Loek Peters, is op 29 augustus te zien als Premium film. Deze sexy komedie is exclusief te huur voor €9,99 bij Pathé Thuis en voor klanten van KPN, waar Pathé Thuis het filmaanbod voor verzorgt.

Premium aanbod
Niks Vreemds Aan is de nieuwste toevoeging aan het groeiende Premium filmaanbod van Pathé Thuis. Premium films zijn films die vaak al na enkele weken via streaming beschikbaar komen, zoals Godzilla vs. Kong en Tom & Jerry. Filmliefhebbers die niet kunnen wachten om deze films thuis te kijken, kunnen deze films tegen een meerprijs huren.

Groei Pathé Thuis
Ook na de lockdown blijft de behoefte aan streaming groot. “Vorig jaar verhuurde Pathé Thuis meer dan 10 miljoen films” vertelt Thomas van de Weerd, CEO en oprichter van Pathé Thuis. “Hoewel filmliefhebbers na de lockdown gelukkig al snel hun weg terugvonden naar de bioscopen, zien we de groei in streaming doorzetten en daarmee het Premium filmaanbod toenemen.”

Bron en foto © Pathé / Just Entertainment

Vorig artikelVurnon Anita maakt rentree bij RKC Waalwijk
Volgend artikel[video] Insurgency: Sandstorm verschijnt op 29 september voor PS4 en Xbox One
Ik ben de eigenaar van Planetzone