Home Nieuws Film nieuws Margot Robbie schittert als hoofdrolspeelster en producent in stijlvolle neo-noir misdaadthriller...

[video] Margot Robbie schittert als hoofdrolspeelster en producent in stijlvolle neo-noir misdaadthriller ‘Terminal’

Première maandag 20 september om 20.30 uur op FilmBox

Amsterdam, september 2021 – In de meeslepende misdaadthriller Terminal neemt regisseur Vaughn Stein de kijker mee naar een verbluffend in beeld gebrachte, gestileerde hel van regen, bloed en neon. Een topcast met Margot Robbie (I, Tonya), Simon Pegg (Mission: Impossible), Mike Myers (Austin Powers), Dexter Fletcher (Kick-Ass) en Max Irons (The Wife, Condor) leeft zich uit met bruut geweld, gitzwarte humor en scherpe oneliners. Het plot volgt de verweven levens van twee huurmoordenaars, een terminale leraar, een conciërge en een serveerster. Zij zijn allemaal onderdeel van een moorddadig plan van een kwaadaardig meesterbrein.

Het verhaal
In een duistere, met neon verlichte stad worden twee huurmoordenaars door een mysterieuze werkgever ingehuurd om een taak te volbrengen die dicht in de buurt van een zelfmoordmissie komt. Vervolgens kruist het onwaarschijnlijke duo het pad met Annie, een mysterieuze serveerster die verwikkeld raakt in hun dodelijke opdracht. Ook de terminaal zieke leraar Bill heeft een bijzondere ontmoeting met de prachtige Annie. Bill heeft alle zin in het leven verloren, maar Annie lijkt het tij in zijn leven te kunnen keren. En dan is er nog de vreemde conciërge Clinton, de man die letterlijk en figuurlijk de sleutels van het plot in handen heeft.

Sterrencast
Terminal is het regiedebuut van Vaughn Stein, die zijn carrière begon als assistent-regisseur voor films als The Dark Knight, Beauty and the Beast, World War Z en twee delen van Harry Potter. De film brengt een talentvolle cast met grote namen samen en werd geproduceerd door Lucky Chap Entertainment, opgericht door Margot Robbie. De 27-jarige Australische actrice (bekend van I,Tonya, Suicide Squad en The Wolf of Wall Street) kruipt in de huid van een femme fatale: ze is een serveerster met een dubbelleven en verleidt, martelt en manipuleert haar mannelijke tegenspelers. Komiek Mike Myers, vooral bekend van zijn rol als geheim agent Austin Powers, neemt net als in Bohemian Rhapsody weer een serieuze rol op zich als conciërge. Simon Pegg speelt een geflipte leraar en Dexter Fletcher en Max Irons vertolken de rol van huurmoordenaar.

Filmbox.nl

Bron en foto © Filmbox