Home Nieuws Film nieuws Jurassic World Dominion | Legacy featurette

[Video] Jurassic World Dominion | Legacy featurette

JURASSIC WORLD DOMINION © Copyright 2021 Universal Studios and Storyteller Distribution LCC All Rights Reserved

© Copyright 2021 Universal Studios and Storyteller Distribution LCC All Rights Reserved

The epic conclusion of the Jurassic era.

De legacy van Jurassic Park gaat verder in JURASSIC WORLD DOMINION.

Beleef deze zomer het spectaculaire einde van het Jurassic-tijdperk, waarin twee generaties acteurs voor het eerst samenkomen. Chris Pratt en Bryce Dallas Howard worden vergezeld door Oscar®-winnaar Laura Dern, Jeff Goldblum en Sam Neill in JURASSIC WORLD DOMINION, een groots en adembenemend avontuur gefilmd op diverse mooie locaties over de hele wereld.

Dominion van regisseur Colin Trevorrow, de man achter Jurassic World, speelt zich vier jaar na de verwoesting van Isla Nublar af. Dinosaurussen leven – en jagen – nu overal ter wereld. Het kwetsbare evenwicht tussen dinosaurussen en mensen zal de toekomst opnieuw vormgeven. Voor eens en altijd wordt duidelijk of de mens bovenaan de voedselketen kan blijven in een wereld die hij moet delen met de meest angstaanjagende wezens die ooit hebben geleefd.

Left to right: DeWanda Wise and Chris Pratt as Owen Grady in JURASSIC WORLD DOMINION


 
Met JURASSIC WORLD DOMINION van Universal Pictures en Amblin Entertainment waagt de franchise van meer dan $5 miljard zich op onbekend terrein, met nieuwe dinosaurussen, spectaculaire actie en verbluffende visual effects.
 
De nieuwe rollen in de film worden gespeeld door DeWanda Wise (She’s Gotta Have It), de voor een Emmy genomineerde Mamoudou Athie (Archive 81), Dichen Lachman (Agents of S.H.I.E.L.D.), Scott Haze (Minari) en Campbell Scott (The Amazing Spider-Man 2). Daarnaast zien we ook weer BD Wong als Dr. Henry Wu, Justice Smith als Franklin Webb, Daniella Pineda als Dr. Zia Rodriguez en Omar Sy als Barry Sembenè.

JURASSIC WORLD DOMINION is geregisseerd door Colin Trevorrow, die in 2015 met Jurassic World voor een wereldwijde recordopbrengst zorgde van $1,7 miljard. Het scenario is geschreven door Emily Carmichael (Battle at Big Rock) en Colin Trevorrow naar een treatment van Derek Connolly (Jurassic World) en Trevorrow, dat gebaseerd is op de door Michael Crichton gecreëerde personages. JURASSIC WORLD DOMINION is geproduceerd door de veelgeprezen franchise-producenten Frank Marshall p.g.a. en Patrick Crowley p.g.a. De uitvoerend producenten zijn Alexandra Derbyshire, Colin Trevorrow en de legendarische Oscar®-winnaar en bedenker van de franchise Steven Spielberg.

Bron

Vorig artikelOde aan 20 jaar Nederlandse musicals tijdens jubileumeditie Musical Awards
Volgend artikelNieuwe trailer Lightyear gelanceerd