Home Nieuws Film nieuws In december bij Amazon Prime Video

[video] In december bij Amazon Prime Video

© Amazon Prime Video

Deze toffe titels kun je binnenkort op Amazon Prime Video bekijken!

DONNIE OP DE MONNIE – 1 december

In Donnie op de Monnie duikt de sympathieke rapper Donnie in de jetset lifestyle van rijke mensen die – vaak al heel jong – een jaloersmakend fortuin hebben vergaard dankzij hun ongewone talent en ondernemerszin. In deze openhartige en onthullende show zien we hoe Donnie zich ontspannen onderdompelt in de levens van voetbalsterren, YouTubers, rappers, influencers, modellen, topondernemers, muzikanten en sociale stijgers om te kijken of het deze sterren echt alleen maar om het geld gaat – of misschien wel om iets heel anders. Terwijl Donnie zich verwondert over het luxeleven van zijn gastheren en gastvrouwen geniet hij volop van hun enorme villa’s, peperdure auto’s, juwelen, designer kleding, tripjes naar Dubai en het schijnbaar zorgeloze bestaan dat daar bij lijkt te horen. Terwijl Donnie alle overdaad observeert probeert hij uit te vinden hoe het écht voelt om zo rijk te zijn én of geld nou echt zo gelukkig maakt. 

HARLEM – 3 december

Harlem, gecreëerd, geschreven en geproduceerd door Tracy Oliver, is een nieuwe komedie die een groep stijlvolle en ambitieuze beste vriendinnen volgt in Harlem, New York City, het mekka van de zwarte cultuur in Amerika.

In de serie spelen Meagan Good als Camille, Grace Byers als Quinn, Shoniqua Shandai als Angie, Jerrie Johnson als Tye en Tyler LePley als Ian. Andere terugkerende gaststerren zijn Jasmine Guy, Whoopi Goldberg, Andrea Martin, Robert Ri’chard, Juani Feliz, Kate Rockwell en Sullivan Jones.

ENCOUNTER – 10 december

Geregisseerd door Michael Pearce
Geschreven door Joe Barton, Michael Pearce
Met in de hoofdrollen Riz Ahmed, Octavia Spencer, Rory Cochrane, Lucian-River Chauhan, en Aditya Geddada

Een marinier gaat op een reddingsmissie om zijn twee jonge zoons te redden van een mysterieuze dreiging. Terwijl hun reis hen in steeds gevaarlijkere richtingen voert, zullen de jongens hun kindertijd achter zich moeten laten.

WITH LOVE – 17 december

With Love is een romantische komedie van een uur per aflevering, geschreven en gemaakt door Gloria Calderón Kellett, die broer en zus Lily en Jorge volgt, die op een missie zijn om liefde te vinden. Elk van de vijf afleveringen speelt zich af tijdens een andere feestdag gedurende het jaar. Lily, Jorge en de Diaz familie worden gevolgd in de loop van 12 maanden terwijl ze de hoogte- en dieptepunten van het leven ervaren. In de serie spelen Emeraude Toubia als “Lily Diaz,” Mark Indelicato als “Jorge Diaz Jr.,” Rome Flynn als “Santiago Zayas,” Desmond Chiam als “Nick Zhao,” Vincent Rodriguez als “Henry,” Isis King als “Sol Perez,” Todd Grinnell als “Dr. Miles Murphy,” Constance Marie als “Beatriz Diaz,” en Benito Martinez als “Jorge Diaz Sr.”

© Amazon Video Prime

BEING THE RICARDOS – 21 december

Geschreven en geregisseerd door Aaron Sorkin
Met in de hoofdrollen Nicole Kidman, Javier Bardem, J.K. Simmons, Nina Arianda, Tony Hale, Alia Shawkat, en Jake Lacy


Lucille Ball (Nicole Kidman) en Desi Arnaz (Javier Bardem) worden bedreigd door schokkende beschuldigingen, een politieke laster, en culturele taboes in het achter-de-schermen drama Being the Ricardos. De film is geschreven en geregisseerd door Academy Award®-winnaar Aaron Sorkin. Being The Ricardos neemt het publiek mee naar de schrijverskamer, de geluidstudio en achter gesloten deuren met Ball en Arnaz tijdens één kritische productieweek van hun baanbrekende sitcom I Love Lucy. Een onthullende inkijk in de complexe romantische en professionele relatie van het echtpaar. Met J.K. Simmons en Nina Arianda.

THE FERRAGNEZ

Chiara Ferragni is een digitale ondernemer en mode-icoon met meer dan 24 miljoen volgers op Instagram, zij werd gekroond tot nummer één in de “Most Powerful Influencers in Fashion” lijst door Forbes. Fedez is een veelzijdige artiest met meer dan 60 platina platen en 12 miljoen Instagram volgers. Fedez was een deelnemer aan de populaire Amazon Original serie Celebrity Hunted – Caccia all’Uomo Seizoen 1, en de gastheer van het enorm succesvolle LOL – Chi ride è fuori Seizoen 1. De achtdelige serie, geproduceerd door Banijay Italia voor Amazon Studios, wordt in december 2021 wereldwijd exclusief gelanceerd op Prime Video. 

© Amazon Prime Video

Bron en foto © Amazon Prime Video

Vorig artikelHouse of Gucci [ 25 november ]
Volgend artikelShure en Jacob Collier introduceren samen AONIC Free True Wireless oortelefoons