Home Nieuws Film nieuws Home Sweet Home Alone bij Disney +

[video] Home Sweet Home Alone bij Disney +

Archie Yates as Max in HOME SWEET HOME ALONE, exclusively on Disney+. Photo by courtesy of Disney+. © 2021 20th Century Studios.

Max Mercer is een ondeugende maar intelligente jongen die is thuisgelaten terwijl zijn familie in Japan is voor vakantie. Wanneer een echtpaar probeert om een onbetaalbaar erfstuk te stelen uit het huis van de familie Mercer, is het aan Max om het te beschermen… en hij zal er alles aan doen om de boeven buiten te houden. Dit zorgt voor hilarische situaties rondom het huis, maar ondanks de absolute chaos beseft Max zich dat er echt geen betere plek is dan home sweet home.

In “Home Sweet Home Alone” worden de hoofdrollen gespeeld door Ellie Kemper, Rob Delaney, Archie Yates, Aisling Bea, Kenan Thompson, Tim Simons, Pete Holmes, Devin Ratray, Ally Maki, en Chris Parnell. De film is geregisseerd door Dan Mazer en heeft een scenario van Mikey Day & Streeter Seidell. Het verhaal is geschreven door Mikey Day & Streeter Seidell en John Hughes, gebaseerd op een scenario van John Hughes. Hutch Parker, p.g.a. en Dan Wilson, p.g.a. zijn de producenten, met Jeremiah Samuels als uitvoerend producent.

RELEASEDATUM

Home Sweet Home Alone  is vanaf 12 november 2021 te zien op Disney+

Bron en foto © The Walt Disney Company Benelux