Home Nieuws Film nieuws Bon Bini Holland 3 behaalt grootste openingsdag en nieuwe clip Broederliefde...

[Video] Bon Bini Holland 3 behaalt grootste openingsdag en nieuwe clip Broederliefde gelanceerd (+ win!)

Bon Bin Holland 3 premiére Foto © Samuel van Leeuwen

BON BINI HOLLAND 3 behaalde afgelopen donderdag de grootste openingsdag van de BON BINI HOLLAND franchise. Met de fantastische opening van 13.348 bezoekers staat BON BINI HOLLAND 3 daarmee ook direct op de nummer 1 positie in de bioscoop. Ook is de titelsong van BON BINI HOLLAND 3 “Entanglements”- en de bijbehorende clip – gelanceerd.

BROEDERLIEFDE BRENGT TITELSONG VOOR BON BINI HOLLAND 3 UIT

Na het grote succes van de hit van Broederliefde en Jandino Asporaat bij de film Bon BINI HOLLAND 2, lanceerden de vrienden vannacht de titelsong voor BON BINI HOLLAND 3.  Het nummer ‘Entanglements’ is onder andere terug te horen in de eindscène van de komische film. In de videoclip is Jandino samen met de jongens van Broederliefde te zien. Ook worden er beelden vertoond uit de nieuwe bioscoopfilm. BON BINI HOLLAND 3 is voor iedereen en draait sinds gister in de Nederlandse bioscopen.

BROEDERLIEFDEBroederliefde bestaat uit Sjaf, Mella, Jerr, Edson en Emms. De groep verkoopt elk poppodium uit, ze stonden op Lowlands, Pinkpop, Hoofdpodium Noorderslag, Appelsap, Concert At Sea, Vrienden van Amstel, Paaspop, Pukkelpop en Solar. Alle hits van Broederliefde hebben minimaal platina status bereikt, waaronder ‘Ik Was Al Binnen ft. Frenna’, ‘Mi No Lob’, ‘Jungle’ en ‘Kom Dichterbij Me ft. Jan Smit’. In  juni 2019 wonnen zij de FunX Music Award in de categorie: Best group.

De plaat ‘ Entanglements ‘ werd geschreven door Javiënsley Dams, Emerson Akachar, Jerzy Miquel Rocha Livramento en Melvin Silberie. De componisten zijn Carlos Vrolijk en Okke Punt en de titelsong is geproduceerd door Project Money. De clip wordt vandaag uitgebracht door TN Publishing/ Hard Work Pays Off Publishing/CTM en Label Top Notch Music VOF.

Over BON BINI HOLLAND 3
BON BINI HOLLAND, BON BINI HOLLAND 2 en BON BINI: Judeska in da House trokken wereldwijd meer dan 1,7 miljoen mensen naar de bioscoop. Na drie bekroningen van het Gouden Kalf van het Publiek op rij, kon een nieuwe film niet uitblijven. BON BINI HOLLAND 3 is nog grappiger, grootser én internationaler door de opnames in New York, Duitsland, Nederland en op Curaçao.

VerhaalWanneer Robertico zich voordoet als eigenaar van F.C. Kip wordt het kiprestaurant overgenomen door de Amerikaanse fastfood gigant Wicked Chicken. The American Dream lijkt voor iedereen werkelijkheid te worden, maar eenmaal in New York lopen de zaken anders dan gepland. Lukt het Robertico om zijn ware identiteit verborgen te houden voor het meisje van zijn dromen, Zoë? Wat doet Judeska op de New York Fashion Show? En Gerrie op een cruise in de Caribbean? Maar vooral: lukt het de F.C. Kippers om hun restaurant weer in eigen handen te krijgen? 

CastNaast Jandino Asporaat,  Alpha Oumar Barry, Sergio Romero IJssel en Phi Nguyen, maken Tygo Gernandt, Roué Verveer, Najib Amhali, Lamara Strijdhaftig en Rico Verhoeven hun opwachting in de film, evenals Tony Junior, Summer de Snoo, Tineke Schouten, Wart Kamps, Loes Schnepper en Robin Holzken.

De makersBON BINI HOLLAND 3 werd opgenomen in New York, Curaçao, Duitsland en Nederland. BON BINI HOLLAND 3 is geregisseerd door Pieter van Rijn (Flikken Maastricht, Familieweekend, ’T Schaep met de 5 pooten). Het scenario is geschreven door Michel Bonset, Jandino Asporaat, Maarten Swart en Anjali Taneja en de film wordt geproduceerd door Maarten Swart voor Kaap Holland Film (Ron Goossens: Low Budget Stuntman, Bon Bini Holland, De Marathon en Het Diner) in samenwerking met Het Huis van Asporaat en Huntu Productions. WW Entertainment verzorgt de distributie van de film. Deze film is tot stand gekomen met steun van het Nederlands Filmfonds, de Netherlands Film Production Incentive en Stichting Abraham Tuschinksi Fonds.

BON BINI HOLLAND 3 is voor iedereen en draait sinds 30 juni in de Nederlandse bioscopen en vanaf 14 juli op Aruba, Bonaire en Curaçao en in Suriname.

Bron : WW Entertainment/ TopNotch Foto © Samuel van Leeuwen

Vorig artikelFC Emmen huurt Fernando Pacheco uit peru
Volgend artikelIk hou van Holland terug met Rob Kemps