Home Nieuws Film nieuws Bioscoopfilm Casa Coco met Gerard Cox en Joke Bruijs in premiere...

[Video] Bioscoopfilm Casa Coco met Gerard Cox en Joke Bruijs in premiere gegaan in Rotterdam

© WW Entertainment/Samuel van Leeuwen

Gerard Cox en Joke Bruijs zijn eindelijk weer terug op het witte doek. In een uitverkocht LantarenVenster en in aanwezigheid van burgemeester Aboutaleb, ging de bioscoopfilm Casa Coco vanavond in première. Naast het bijzondere Showbizzkoppel waren natuurlijk ook de castleden Katja Schuurman, Frédérique Spigt, Loes Luca, Richard Groenendijk, Pamela Teves, Chris Tates, Brûni Heinke en Oscar Aerts aanwezig.

De Rotterdamse Pleun runt al jaren een Pension op Bonaire, waarbij ze zich richt op de naar bezinning en rust zoekende gast. In de praktijk zijn dat voornamelijk Rotterdammers uit haar eigen kennissenkring, die graag onder elkaar willen zijn. Zo ook Pleun’s jeugdliefde Toon die onverwachts met een bevriend echtpaar mee komt. Pleun heeft Casa Coco opgebouwd tot een schitterend gelegen Pension maar door de toenemende concurrentie loopt haar onderneming na de succesvolle beginjaren minder goed. Net wanneer Pleun en Toon nader tot elkaar komen, ontdekt Toon dat het voortbestaan van Casa Coco aan een zijden draadje hangt. Lukt het Toon het Pension te redden en zijn jeugdliefde te heroveren?  

© WW Entertainment/Samuel van Leeuwen


Cast
Showbizzkoppel Joke Bruijs en Gerard Cox vertolken de hoofdrollen in Casa Coco. Joke en Gerard waren in het echte leven ook 10 jaar lang met elkaar getrouwd, dus geliefden spelen in Casa Coco voelt voor hen vertrouwd. Het is ook niet de eerste keer dat zij samen op het witte doek te zien zijn, ze waren namelijk eerder te zien in ‘Toen Was Geluk Heel Gewoon’. Voor de overige castleden hebben de producenten gezocht naar onder andere (Rotterdamse) humor en chemie.  

Naast Joke en Gerard zijn ook Katja Schuurman, Richard Groenendijk (De Jopie Parleviet Show), Loes Luca (Huisvrouwen Bestaan Niet, Mi Vida), Pamela Teves (Weerzienwekkend), Frederique Spigt (Weemoedt), Gijs de Lange (✝ mei 2022) (Het Klokhuis), Oscar Aerts (Meskina), Chris Tates (Meiden van de Herengracht), Tania Kross (Bon Bini Holland), Bruni Heinke (Goede Tijden Slechte Tijden), Carolien van den Berg (De Spa), Nerah Dundas en Mike Libanon (Kill Switch) te zien in de komedie Casa Coco.

Makers
De film is geproduceerd door Frank Groenveld (All Inclusive, Ik Wist Het, Huisvrouwen Bestaan Niet) vanuit Greenfield Film Productions en Lucio Messercola (De Grote Sinterklaasfilm, Expeditie Vos) vanuit Messercola. De film is geregisseerd door Bob Wilbers (Expeditie Vos, Dokter Tinus) en het scenario is geschreven door Jacqueline Epskamp (Weg van jou, Divorce) met medewerking van Maria Goos (Cloaca, La Famiglia), Peter Römer (Baantjer, Gooische Vrouwen) en Gerard Cox. Casa Coco wordt vanaf 10 november 2022 door filmdistributeur WW Entertainment in de bioscoop uitgebracht. 

Bron en foto © WW Entertainment/Samuel van Leeuwen