Home Nieuws Film nieuws Binnenkort op Prime Video

[Video] Binnenkort op Prime Video

© Amazon Video prime

Dit kun je onder meer binnenkort verwachten op Prime Video!

HOTEL TRANSYLVANIA: TRANSFORMANIA – 14 januari

Geregisseerd door Derek Drymon en Jennifer Kluska
Geschreven door Amos Vernon, Nunzio Randazzo en Genndy Tartakovsky
Met de stemmen van Andy Samberg, Selena Gomez, Kathryn Hahn, Jim Gaffigan, Steve Buscemi, Molly Shannon, David Spade, Keegan-Michael Key, Brian Hull, Fran Drescher, Brad Abrell, Asher Blinkoff

Drac en de Pack zijn terug, zoals je ze nog nooit gezien hebt in Hotel Transylvania: Transformania. Ontmoet je favoriete monsters opnieuw voor een gloednieuw avontuur dat Drac (Brian Hull) voor zijn meest angstaanjagende taak tot nu toe stelt. Wanneer Van Helsing’s (Jim Gaffigan) mysterieuze uitvinding, de ‘Monsterification Ray’, de mist ingaat, worden Drac en zijn monstervrienden allemaal getransformeerd in mensen, en Johnny (Andy Samberg) wordt een monster! In hun nieuwe ongeschikte lichamen moeten Drac, ontdaan van zijn krachten, en een uitbundige Johnny, die houdt van het leven als monster, samenwerken en de wereld over racen om een geneesmiddel te vinden voordat het te laat is, en voordat ze elkaar gek maken. Met de hulp van Mavis (Selena Gomez) en de hilarische Drac Pack, is het een race om een manier te vinden om zichzelf terug te schakelen voordat hun transformaties permanent worden. In de film zijn ook de stemmen te horen van Kathryn Hahn (Ericka), Steve Buscemi (Wayne), Molly Shannon (Wanda), David Spade (Griffin the Invisible Man), Keegan-Michael Key (Murray), Fran Drescher (Eunice), Brad Abrell (Frank), en Asher Blinkoff (Dennis). In Nederland is de film nagesynchroniseerd door Joey Schalker, Liza Sips, Ilse Warringa, Paul Groot, Marcel Jonker, Marjolein Spijkers, Charley Luske, Fernando Halman, Edward Reekers, Huub Dikstaal, Tony Neef, Jannemien Cnossen, Hidde Petiet, Manou Jue Cardoso, Fien van Doesburg en Jack Toorop.

AS WE SEE IT – 21 januari

As We See It volgt Jack (Rick Glassman), Harrison (Albert Rutecki) en Violet (Sue Ann Pien), kamergenoten van rond de twintig met autisme. Ze proberen een baan te vinden en te houden, vrienden te maken, verliefd te worden en hun weg te vinden in een wereld die hen ontglipt. In de serie spelen ook Sosie Bacon als hun begeleidster Mandy, Chris Pang als Violet’s broer Van, en Joe Mantegna als Jack’s vader Lou.

THE LEGEND OF VOX MACHINA – 28 januari

Gebaseerd op de geliefde karakters en avonturen van Critical Role’s eerste livestreamed rollenspel (RPG) campagne, is The Legend of Vox Machina een geanimeerde fantasie-avonturenserie voor volwassenen die Vox Machina volgt, een groepje buitenbeentjes met een voorliefde voor zuipen en knokken. In een wanhopige poging om hun oplopende barrekening af te betalen, belanden deze onwaarschijnlijke helden op een zoektocht om het rijk Exandria te redden van duistere magische krachten. Van een sinistere necromancer tot een krachtige vloek, de groep komt allerlei obstakels tegen die niet alleen hun vaardigheden op de proef stellen, maar ook de kracht van hun band.

REACHER – 4 februari

Geproduceerd door Nick Santora, Lee Child, Don Granger, Scott Sullivan, David Ellison, Dana Goldberg, en Bill Bost voor Skydance.
Met in de hoofdrollen Alan Ritchson, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Chris Webster, Hugh Thompson, Maria Sten, Harvey Guillén, Kristin Kreuk, Currie Graham, Marc Bendavid, Willie C. Carpenter, Maxwell Jenkins en Bruce McGill.

Reacher volgt Jack Reacher, een veteraan militaire politie-onderzoeker die nog maar net in het burgerleven is gestapt. Reacher is een zwerver, zonder telefoon en met alleen noodzakelijke spullen als hij door het land reist en de natie verkent die hij ooit diende. Wanneer Reacher aankomt in het kleine stadje Margrave, Georgia, treft hij een gemeenschap aan die worstelt met de eerste moord in 20 jaar. De politie arresteert hem onmiddellijk en ooggetuigen beweren dat Reacher op de plaats van het misdrijf was. Terwijl hij zijn onschuld bewijst, begint zich een diepgewortelde samenzwering af te tekenen, die Reachers scherpe geest en harde vuisten zal vergen. Eén ding is vooral zeker: ze hebben de verkeerde kerel uitgekozen om de schuld op zich te nemen.

Bron en foto © Amazon Prime Video