Home Nieuws Film nieuws Amazon Originele Serie The Wheel Of Time geeft exclusieve clip vrij...

[video] Amazon Originele Serie The Wheel Of Time geeft exclusieve clip vrij tijdens New York Comic Con Panel

The Wheel Of Time © Amazon Video Prime

Extra cast voor seizoen twee aangekondigd voor de fantasy-serie van Sony Pictures Television, die op 19 november wereldwijd in première gaat op Amazon Prime Video

The Wheel Of Time © Amazon Video Prime

Amazon Prime Video en Sony Pictures Television hebben een exclusieve clip vrijgegeven van de aankomende Amazon Original fantasy serie The Wheel of Time. De clip werd vertoond tijdens het New York Comic Con panel, waar showrunner Rafe Judkins ook nieuwe castleden aankondigde voor seizoen twee. Ceara Coveney zal een vaste rol in de serie krijgen en zal de personage Elayne Trakand vertolken, samen met Natasha O’Keeffe en Meera Syal, die ook aan de show zullen deelnemen in vaste rollen.

The Wheel Of Time is één van de populairste fantasy-series aller tijden en waarvan wereldwijd meer dan 90 miljoen boeken zijn verkocht. Het verhaal speelt zich af in een uitgestrekte, epische wereld waar magie bestaat en waar alleen bepaalde vrouwen toegang toe hebben. Het verhaal volgt Moiraine (Rosamund Pike), lid van de ongelooflijk machtige, geheel vrouwelijke organisatie genaamd de Aes Sedai, wanneer ze aankomt in het kleine stadje Two Rivers. Daar begint ze aan een gevaarlijke, wereldomspannende reis met vijf jonge mannen en vrouwen, waarvan één de herboren draak zal zijn, die de mensheid zal redden of vernietigen.

The Wheel Of Time © Amazon Video Prime

Gebaseerd op de best verkochte fantasy romans van Robert Jordan, werd The Wheel of Time bewerkt voor televisie door uitvoerend producent/showrunner Rafe Judkins. Larry Mondragon en Rick Selvage van Red Eagle Entertainment, Mike Weber, Ted Field van Radar Pictures, Darren Lemke, Marigo Kehoe en Uta Briesewitz zullen ook dienen als uitvoerende producenten, met Briesewitz die de eerste twee afleveringen zal regisseren. Rosamund Pike zal dienen als producent en Harriet McDougal en Brandon Sanderson als adviserende producenten. The Wheel of Time wordt gecoproduceerd door Amazon Studios en Sony Pictures Television.

The Wheel Of Time © Amazon Video Prime