Home Nieuws Film nieuws Trailer Young Adult serie: Panic gelanceerd

Trailer Young Adult serie: Panic gelanceerd

De officiële trailer en first-look episodische beelden voor seizoen één van Panic zijn nu beschikbaar. De tien afleveringen tellende Amazon Original serie gaat op vrijdag 28 mei 2021 exclusief op Amazon Prime Video in première in meer dan 240 landen en gebieden wereldwijd. De trailer, die een sneak peek geeft van de mysterieuze high-stakes uitdagingen, tienervriendschappen en romantiek, bevat ook het nooit eerder uitgebrachte nummer “Not Going Home” van wereldwijde superster, Tones and I. Het alt-pop nummer zal ook te horen zijn binnen de serie in aflevering 9, en is afkomstig van het debuutalbum van Tones And I’s.

Panic is een nieuwe Amazon Prime Video drama serie, geschreven en gemaakt door Lauren Oliver (gebaseerd op haar bestseller roman). Het speelt zich af in een klein Texaans stadje, waar elke zomer de afstuderende jongeren concurreren in een reeks van uitdagingen, waarvan ze geloven dat het hun enige kans is om te ontsnappen aan hun omstandigheden en hun leven beter te maken. Maar dit jaar zijn de regels veranderd – de pot met geld is groter dan ooit en het spel is nog gevaarlijker geworden. De spelers komen oog in oog te staan met hun diepste, donkerste angsten en worden gedwongen te beslissen hoeveel ze bereid zijn te riskeren om te winnen. 

Panic is gecreëerd, geschreven door en uitvoerend geproduceerd door Lauren Oliver en uitvoerend geproduceerd door Joe Roth, Jeff Kirschenbaum en Adam Schroeder. Lynley Bird en Alyssa Altman dienen als co-executive producers. Panic wordt geproduceerd door Amazon Studios.

Vaste serie leden: Olivia Welch, Mike Faist, Jessica Sula, Camron Jones, Ray Nicholson en Enrique Murciano.

Bron en foto © Amazon Prime Video