Home Nieuws Film nieuws Eerste trailer bioscoopfilm Reminiscence gelanceerd

[Thriler] Eerste trailer bioscoopfilm Reminiscence gelanceerd

Nick Bannister (Jackman) is een geheugendetective. Hij leidt zijn cliënten door het duistere, verleidelijke verleden en geeft ze toegang tot verloren herinneringen. Zijn leven aan de rand van de gezonken kust van Miami verandert voorgoed door Mae (Ferguson), een nieuwe cliënt. Maar in het verleden duiken kan een gevaarlijke obsessie worden. Als Bannister probeert te achterhalen hoe Mae is verdwenen, stuit hij op een een gewelddadig complot dat hem uiteindelijk confronteert met de vraag: Hoe ver ga je voor een geliefde?

Naast de voor een Oscar genomineerde Jackman (“Les Misérables”, “The Greatest Showman”), Ferguson (het nog te verschijnen “Dune”, de “Mission: Impossible”-films) en Newton (“Solo: A Star Wars Story”) spelen in de film Cliff Curtis (“The Meg”, “Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”), de voor een Oscar genomineerde Marina de Tavira (“Roma”), Daniel Wu (tv-serie “Into the Badlands”, “Warcraft”), Mojean Aria (tv-series “See” en “Dead Lucky”), Brett Cullen (“Joker”), Natalie Martinez (“The Stand” en de serie “The Fugitive”), Angela Sarafyan (“Westworld”) en Nico Parker (“Dumbo”).

Voor Joy (“Westworld”) is “Reminiscence” de eerste speelfilm die ze regisseert en dat doet ze op basis van het door haar geschreven screenplay. De film wordt geproduceerd door Joy, Jonathan Nolan, Michael De Luca en Aaron Ryder. De uitvoerend producenten zijn Athena Wickham, Elishia Holmes en Scott Lumpkin.

Joy’s team achter de schermen bestaat, onder andere, uit een aantal van haar “Westworld”-collega’s, waaronder director of photography Paul Cameron, production designer Howard Cummings, editor Mark Yoshikawa en componist Ramin Djawadi, en daarnaast ook kostuumontwerper Jennifer Starzyk (“Bill & Ted Face the Music”).

Warner Bros. Pictures presenteert “Reminiscence”, een productie van Kilter Films, Michael De Luca en FilmNation, geregisseerd door Lisa Joy. De film wordt wereldwijd gedistribueerd door Warner Bros. Pictures.

“Reminiscence” is vanaf 26 augustus 2021 in de Nederlandse bioscoop te zien.

Bron en Foto © 2021 Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved.