Home Nieuws Film nieuws The Sound of Philadelphia op Pathé Thuis

The Sound of Philadelphia op Pathé Thuis

Een spannend misdaaddrama over concurrerende maffiafamilies in Philadelphia met een indrukwekkende rol van Matthias Schoenaerts (RUNDSKOP, DE ROUILLE ET D’OS).

Peter (Matthias Schoenaerts) groeide op in een Ierse maffiafamilie in Philadelphia. Hij is loyaal aan zijn neef Michael (Joel Kinnaman), die als een broer voor hem is. Na de gewelddadige dood van zijn vader werd de jonge Peter in het gezin van Michael opgenomen. Zijn trouw maakt de neven tot een sterk team. Maar de stad verandert en de Italianen winnen terrein. Michael accepteert de concurrentie niet en reageert steeds gewelddadiger. Peter kan hem met verstand niet meer bereiken. Terwijl hij het verraad dat het leven van zijn vader kostte niet los kan laten. Wat kan hij doen om een nieuwe escalatie te voorkomen?

THE SOUND OF PHILADELPHIA is gebaseerd op het boek ‘Brotherly Love’ van Pete Dexter. Naast de twee hoofdrolspelers zien we Ryan Phillippe in een sleutelrol. Regisseur Jérémie Guez geeft een indringend kijkje in de onderwereld van Philadelphia waarin familie, vriendschap en verraad hand in hand gaan.

Regisseur: Jérémie Guez | Duur: 90 min. | VOD release
27 januari exclusief beschikbaar op Pathé Thuis
vanaf 5 maart ook op iTunes, Google Play, Amazon en Cinetree

Bron © Cineart