Home Nieuws Film nieuws ‘Spencer’ en ‘The Electrical Life of Louis Wain’ beschikbaar via Premium Video...

‘Spencer’ en ‘The Electrical Life of Louis Wain’ beschikbaar via Premium Video on Demand

© The Searchers

Na de sluiting van de bioscopen maakt The Searchers vandaag bekend dat twee films uit de line-up, het geprezen drama ‘Spencer’ met Kristen Stewart en ‘The Electrical Life of Louis Wain’, de historische biopic met Benedict Cumberbatch, beschikbaar zijn via Premium Video on Demand voor 7,99 euro.

‘Spencer’ is vanaf vandaag via PVOD te zien zijn bij Ziggo, KPN, Pathé Thuis en Picl. Er wordt verwacht dat ‘The Electrical Life of Louis Wain’ vanaf 19 januari 2022 via PVOD beschikbaar zal zijn via dezelfde platformen.

SPENCER – 29/12/2021

Het huwelijk van Prinses Diana en Prins Charles is al lang bekoeld. Ondanks geruchten over affaires en een echtscheiding gaan de kerstfestiviteiten door op het landgoed van de koningin in Sandringham.  Er wordt gegeten en gedronken en gejaagd. Diana kent het spel. ‘Spencer’ speelt zich af tijdens deze cruciale kerstdagen in de vroege jaren ’90 waarin prinses Diana besluit dat haar liefdeloze huwelijk met prins Charles niet werkt. Ze zal moeten afwijken van het pad dat voor haar was uitgestippeld als toekomstige koningin. ‘Spencer’ is een verbeelding van wat er gebeurd zou kunnen zijn tijdens die paar noodlottige dagen.

Director: Pablo Larraín (‘Jackie’, ‘Neruda’)
Writer: Steven Knight
Cast: Kristen Stewart, Sean Harris, Sally Hawkins, Timothy Spall


  THE ELECTRICAL LIFE OF LOUIS WAIN – 19/01/2022

Het waargebeurde verhaal van Louis Wain (Benedict Cumberbatch), de Britse kunstschilder die bekend stond om zijn karakteristieke tekeningen van katten, is een buitengewoon avontuur vol liefde, avontuur en hoop. Hij wil groot en klein inspireren met zijn unieke blik op de wereld en zijn aanstekelijk enthousiasme. We volgen hem tijdens twee belangrijke gebeurtenissen die zijn leven veranderen; de ontmoeting met Emily (Claire Foy), de liefde van zijn leven, en de adoptie van Peter, een straatkat.

Director: Will Sharpe
Writer: Will Sharpe & Simon Stephenson
Cast: Benedict Cumberbatch, Claire Foy, Toby Jones

Bron en foto © The Searchers

Vorig artikel[video] Eindejaarconference Javier Guzman 29 december op Comedy Central
Volgend artikelNikkie de Jager wint OUT Media Award 2021