Home Nieuws Film nieuws Prime Video presenteert first look teaser trailer en key art van Truth...

Prime Video presenteert first look teaser trailer en key art van Truth Seekers

Samson Kayo as Elton

Amazon Prime Video heeft de teaser trailer van de UK Amazon Original show, Truth Seekers, tijdens de San Diego Comic-Con@Home Virtual panel uitgebracht. Lees hieronder alles over Truth Seekers en ga ook naar Prime Video’s allereerste Amazon Virtual-Con portal om het volledige panel van Truth Seekers te bekijken.

Het panel, gehost door Chris Hewitt, werd bijgewoond door de cast, de schrijvers en de makers Nick Frost, Simon Pegg (Shaun of the Dead, Hot Fuzz), Nat Saunders en James Serafinowicz (Sicknote). Ze bespraken hoe Truth Seekers zijn ontstaan, en hoe het was om met elkaar te werken. Ter inspiratie hebben we een paar belangrijke citaten uit het panel gehaald:

  • “De enige dealbreaker voor mij, bij het spelen van Dave, was dat ik een vreselijke pruik draag – een die me doet lijken op een etalagepop” – Simon Pegg (13:08)
  • “Werken met Nick voelt als thuiskomen. Het is mijn basis voor het werken” – Simon Pegg (17:03)
  • “Ik hou er gewoon van om op de callsheet te kijken en te zien dat Simon binnen is, omdat je weet dat je gaat lachen. Je gaat aan het werk met je beste maatje, weet je”  – Nick Frost (18:15)

Op geestenjacht met Nick: “We reden af en toe naar een klooster of een kerk. We vonden het originele Highgate Tube station en het was alsof we in een onbekende wereld stapten. Nick ging op ontdekkingstocht en ik dacht hij aan het rotzooien was, dus ik liet hem gewoon achter in het bos. Hij heeft het me nooit vergeven” – Simon Pegg (22:56)

SYNOPSIS VAN DE SERIE

Met Nick Frost in de hoofdrol als Gus en Simon Pegg als Dave, is Truth Seekers een komedie-dramaserie over een team van paranormale onderzoekers die samenwerken om spoken waar te nemen in het Verenigd Koninkrijk. Ze willen de spoken opsporen, filmen en dan delen ze hun avonturen op een online kanaal waar iedereen naar kan kijken.

Ze bezoeken spokende kerken, bekijken ondergrondse bunkers en houden verlaten ziekenhuizen in de gaten met hun zelfgemaakte apparaten om geesten op te sporen. Hun bovennatuurlijke ervaringen worden steeds frequenter, angstaanjagender en zelf dodelijker naarmate ze een samenwerking beginnen te ontmaskeren die Armageddon (het einde ter tijden) voor het hele menselijk ras kan betekenen. 
Andere sterren uit de serie zijn Samson Kayo, Malcolm McDowell, Emma D’Arcy and Susan Wokoma.


SECOND LOOK IMAGES Prime Video heeft ook een selectie van second look beelden vrijgegeven, waaronder een eerste blik op Simon Pegg als zijn personage Dave met zijn ‘verschrikkelijke pruik’

Bron © Amazon