Home Nieuws Film nieuws Prime Video onthult premièredatum van Fairfax

Prime Video onthult premièredatum van Fairfax

© Amazon Prime Video

De bende is terug op 10 juni voor meer streken en avonturen in de populaire komedieserie voor volwassenen.

Prime Video is verheugd om de clout-chasing vrienden terug te brengen voor meer speurtochten van de tieners. Fairfax seizoen twee gaat wereldwijd exclusief op Prime Video met alle acht afleveringen in première op vrijdag 10 juni.

De serie is gemaakt en geproduceerd door goede vrienden Matthew Hausfater, Aaron Buchsbaum, en Teddy Riley. De hoofdrollen zijn voor Skyler Gisondo (“Dale”), Kiersey Clemons (“Derica”), Peter S. Kim (“Benny”), en Jaboukie Young-White (“Truman”). De gastrollen worden vertolkt door Billy Porter, Zoey Deutch, Camila Mendes, Rob Delaney, Yvette Nicole Brown, Ben Schwartz, JB Smoove, Tim Simons, Pamela Adlon, Annie Murphy, Guy Fieri, Jeff Bottoms, Larry Owens, John Leguizamo, Michaela Dietz, Michael Rooker, Edi Patterson, Mark Proksch, David Strathairn en Colton Dunn.

Over Fairfax seizoen twee:
De bende is terug voor meer vertier in seizoen twee. De geanimeerde komedie volgt de tegenslagen van vier middelbare scholieren die op zoek zijn naar hun plek in de maatschappij. De serie gaat over de tijdloze strijd om erbij te horen en op te vallen, je vast te houden aan je ride-or-die crew, en je eerste crush te kussen. De serie is gemaakt en geproduceerd door Matthew Hausfater, Aaron Buchsbaum, en Teddy Riley. Andere uitvoerende producenten zijn Jon Zimelis en Jason U. Nadler voor Serious Business; Peter A. Knight, Chris Prynoski, Ben Kalina, en Antonio Canobbio voor Titmouse (Big Mouth). De kunstenaar Somehoodlum, die de karakters voor de serie ontwierp, dient als adviserend producent naast het pop/internet cultuur kledingmerk Pizzaslime.

Bron en foto © Amazon Prime Video

Vorig artikelOfficiële opening van de Scheveningse Noordboulevard op 6 mei
Volgend artikelEddy Planckaert, Karen Damen, Axel Daeseleire en Nora Gharib leggen hun ziel bloot in nieuw seizoen van ‘Alloo bij…’
Ik ben de eigenaar van Planetzone